oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przedłużanie Snu
luku
post 02.01.2013 - 17:43
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

witam i od razu pytam: na przykład śni mi się jakaś kobieta, z którą mogę, że tak powiem "zbliżyć się". Wszystko ok, ale, gdy tylko próbuję, to wyrzuca mnie ze snu i się budzę. Dlaczego tak się dzieje, czy da się jakoś uniknąć przebudzenia? Zdarza mi się to często, ale ten sen to akurat przykład, na którym chciałem wyjaśnić sytuację.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 02.01.2013 - 18:32
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(luku @ 02.01.2013 - 17:43) *
witam i od razu pytam: na przykład śni mi się jakaś kobieta, z którą mogę, że tak powiem "zbliżyć się". Wszystko ok, ale, gdy tylko próbuję, to wyrzuca mnie ze snu i się budzę. Dlaczego tak się dzieje, czy da się jakoś uniknąć przebudzenia? Zdarza mi się to często, ale ten sen to akurat przykład, na którym chciałem wyjaśnić sytuację.

Ja mam na to sposób, przerywam stosunek nawet jakbym nie wiem jaka ochotę miał i skupiam sie na jakimś przedmiocie dostrajam się we śnie i biorę się za to co najfajniejsze we śnie kiedyś jak byłem młodszy po takich snach miałem wytrysk prawdopodobnie były to zmazy nocne. Zazwyczaj jak ustąpisz i nie będziesz myślał o sexie przeniesie cie w lepszy sen ja tak skakałem do 4-tego ld-ka z rzędu a jak już sie znudziłem wykreowałem sobie postac kobiety...

Zbyt wielkie podniecenei ma wpływ na to, próbuj może znajdziesz swój sposób :)

+Quote Post
luku
post 02.01.2013 - 19:14
Post #3

Znajomy Rodziny

Notatnik

Tak BTW, to nie jestem gimazjalistą mającym zmazy nocne :)

CYTAT(Foks @ 02.01.2013 - 18:32) *
Ja mam na to sposób, przerywam stosunek

Problem w tym, że w tych snach nawet "zacząć" nie mogę, bo od razu mnie "wywala" ;)

CYTAT
Zazwyczaj jak ustąpisz i nie będziesz myślał o sexie przeniesie cie w lepszy sen ja tak skakałem do 4-tego ld-ka z rzędu

Parę razy tak miałem - przeskakiwanie z jednego LD w drugi - całkiem fajna sprawa, problemem jest to, że łatwo reaguję na bodźce zewnętrzne - skoczy kot z parapetu na podłogę - budzę się, dziewczyna wstanie, by iść do WC - budze się itp.

Masz jakiś sposób na "mocniejszy" sen?

A tą postać, czy tam załóżmy cokolwiek co zechcę, by się wykreowało, to wystarczy, że sobie to wyobrażę, prawda?

+Quote Post
Nieaktywny
post 02.01.2013 - 19:19
Post #4

Gość Rodziny
*

Notatnik

CYTAT(luku @ 02.01.2013 - 19:14) *
A tą postać, czy tam załóżmy cokolwiek co zechcę, by się wykreowało, to wystarczy, że sobie to wyobrażę, prawda?

Tak, ale warto przy tym zachowywać się, jakby ta rzecz już we śnie była, oczekiwać że np. kobieta wyjdzie zaraz zza rogu budynku itp.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park