Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Swiadomy Sen :)), Więc było to ze 2 miechy temu moje LD....
Jaahao
post 01.01.2012 - 06:37
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8681

Więc było to ze 2 miechy temu obudziłem sie o 3 nad ranem potem się położyłem i z myślą o LD (byłem zmęczony) i nagle pojawiłem się w jakimś pomieszczeniu nieznanym mi do tąd.(Uświadomiłem sobie że to sen)Pamiętam, że byłem przy biurku i próbowałem ingerować w sen, ale kiedy ingerowałem poczułem mocny pisk w uszach i wtedy zamknąłem oczy (we śnie) wówczas poczułem się bardzo ciepło tak jakbym był samym umysłem (lOL!)
potem się obudziłem . Może ktoś mi udzieli rady jeśli może co to takiego mogło oznaczać i zrobić aby mieć
LD o czymś miłym.

I co to te piski w uszach brzmią tak jakby rosła ich wysokość .... może ktoś miał coś podobnego.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 05.01.2013 - 13:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9274

Miałam coś podobnego :D

Jestem w sobie LD, a tu nagle w mojej głowie rodzi się myśl ,,Chce przejść do OOBE" i nagle ciemno przed oczyma. O dziwo świadomość miałam bardzo czystą, myśli miałam w głowie mało (co jest dziwne bo ja dużo myśle xD) Słyszałam szumy w uszach delikatne, czułam odrywanie się od ciała. Żadnych światełek ani nic co często ludzie czują. Z tego co wiem jest to dość spory zalązek OOBE, ja miałam 3 próby (3 razy tej nocy z LD przechodziłam do OOBE) dodam że byłam bardzo spokojna. Poza tym moim zdaniem pierwszym powodem odróżnienia OOBE od LD jest to, że w OOBE często na początku mamy ciemno przed oczyma, bo mimo wszystko nadal poniekąd jesteśmy w naszym ciele tylko bardziej duszą astralną. A ja nie słyszałam o osobie której śniła się ciemność, w której zachowała pełną świadomość i odczuwała różne stany.

Miałam coś bardzo podobnego do ciebie tak jak powiedziałam, tylko nie miałam sił wyjść z ciała pewnie z powodu płytkiego snu. Przynajmniej tak dowiedziałam się na tym forum :) Dodam że wyjście z LD do OOBE to moim zdaniem najlepszy sposób niż medytacje i inne takie. Nie próbowałam tych medytacji ale z LD do OOBE wszystko jest bardziej naturalne, nie musimy się do niczego zmuszać, dusza wie co robić ;)

Nie jestem doświadczona w tym temacie specjalnie, napisałam ci tylko jak ja to odbieram :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic