Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Coś Załapałem ;p, pierwsza przygoda
geo
post 05.08.2007 - 13:00
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1694

hmm oobe próbowałem już kiedyś ale zwykle usypiałem.Wczoraj w nocy postanowiłem spróbować.Non-stop mówiłem do siebie że nieusne.zacząłem odczuwać ciepło w dłoniach.leżałem tak przez jakieś 20 min aż w końcu zacząłem słyszeć gwizd w uszach i nagle moje ciało stało się jakby takie mega grube czy coś w tym stylu.czułem się jakby moje ręce i nogi stały się 20 razy grubsze niż normalnie.Wtedy sprobowałem pomyśleć o tym żeby jakoś wstać.Udało mi się jedynie siąść.Towarzyszyło temu niezwykłe uczucie w brzuchu,moje serducho zaczęło szybko bić i oddychałem znacznie szybciej (może się wystraszyłem).Nie mogłem nic zrobić z nogami.Próbowałem sobie wyobrazić prze zamknięte oczy mój pokój no i nawet dobrze go widziałem.Wtedy znowu jakoś leżałem ale dziwnie się czułem bo nie wiedziałem nawet w jakiej pozycji leże i czułem że mnie spycha jakoś z łóżka w lewą stronę.Niesądze żebym był na dobrej drodze do oobe bo nie widziałem podobnych przypadków;[.Poza tym sam nie wiem czy mam wibracje i paraliż senny.Rękami i nogami wydaje mi się że mógłbym poruszyć.;[Dzisiaj spróbuje jeszcze raz ale i tak się cieszę bo przeżyłem coś czego jeszcze nie przeżyłem :D
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
geo
post 05.08.2007 - 13:38
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1694

Spychania się nie bałem.Wręcz przeciwnie zastanawiałem się jak to jest możliwe że mnie tam pcha.Tylko nadal nie rozumiem tego jak to jest z przejściem do OOBE.Ja mam pełną świadomość praktycznie cały czas.Nie rozumiem tego momentu trochę jak siadłem ciałem astralnym,bo sam do końca nie wiem czy ja coś widziałem ciałem astralnym czy wyobrażałem sobie fizycznymi oczami hmm strasznie dziwne XD.Zastanawiałem się nad tym żeby się przeturlać czy coś ale bałem się że strace dotychczasowy stan.To dopiero pierwsza próba po której coś się wydarzyło więc sądze że część już załapałem.teraz tylko muszę rozgryźć resztę :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic