oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Konkretny Przypadek., moje doświadczenia
sporaczek
post 06.01.2013 - 14:30
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam wszystkich, mam sprawę która mnie strzasznie irytuje i nie wiem co mam robić dalej bo kiedy tylko się zmobilizuję i zechcę to mogę dojść do punktu kiedy będę mieć "wibracje" i realne odczucia ciała astralnego ale później dzieje się coś niedobrego. Może zacytuję dzisiejszy tekst z mojego notatnika:

,,[...]położylem się w oobe pzycji wygodnie w łóżku i oddalem się relaksowi, następnie odliczyłem kartki wielkiej czerwonej księgi ale tylko kilka bo nagle zaczęłem tracić świadomość i ją odzyskiwać,tracić i odzyskiwać, tracić i odzyskiwać... tak kilka razy i nagle jak już odzyskałem świadomość myśle sobie: -kurwa zaraz nie wytrzymam i zasne, ni huja! i leże w uparte niedrgnąc ani chwile i wtedy zdarzyło się coś dziwnego, a może i nie, bo zaczął mnie zwędzieć odcinek między dwoma dziurkami w nosie i za cholere niechciał się odczepić,cały czas mnie swędziało i myślałem że zaraz się podrapię ale wytrzymalem i nagle tak jakby popatrzyłem się pod powieki nie oczami wyobraźni tylko tak jakby swoimi oczami i nagle "coś poczułem" serce zaczęło walić i chyba czułem ręce astralne ;] bo były one tak jakby 20 cm nad moimi rękami ale tylko odcinki "przedramieniowe" i pomyslałem że czas wyjść! i ruszyłem ręką i dupa.. to była ręka fizyczna ;/ i potem "to coś" ustało a ja leżałem tak z 20-30 minut i w końcu nie wytrzymałem w tej pozycji bo mnie kości bolały i się przekręciłem i niestety usnąłem.[...]"

Miałem już tak wiele razy i zawsze próbowałem wyjść normalnie ruszając rękami. Mam kilka pytań odnosnie tego:
1.Czy w momencie tych wibracji mam patrzeć oczami wyobraźni tak jak np. z ksiażką czy mam patrzyć tak jakby oczami pod powiekami? (dodam jeszcze że jak zacząłem patrzyć wczoraj oczami pod powiekami to wibracje sie nasilały)
2. Czy gdzy wibracje nadejdą mam wychodzić od razu czy poczekać?
3.Jak mam wychodzic? normalnie tak jakbym wstawał czy mam zwizualizować sobie coś np. linę albo coś takiego?(i w razie czego co się stanie gdy sobie zwizualizuje że wychodzę?)

Mam ostatnią barierę którą muszę pokonać i nie potrafie.Pomoże ktos?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sporaczek
post 08.01.2013 - 17:58
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zobaczymy co z tego wyniknie, jak narazie prowdzę dziennik snów i codziennie próbuję wyjść, jak narazie to zaóważyłem że leże tak z godzine i normalnie mnie korci żeby się przewrócić na bok i tak robie, szlak by to.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park