oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Czy Nie ?
Drag0n
post 05.08.2007 - 08:39
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Więc wczroaj była moja 3 próba, zmieniłem muzyke, pobrałem sobie taką relakasacyjną, samą melodie, i połozyłem sie na łóżku, po chwili mnie znowu spapralizowało, nie czułem swojego ciała, potem myslałem o drabinie jak po niej wchodze, nagle poczułem jakies dziwne fale ciepła i zimna, potem lekkie wibracje, pomyslałem ze mozna poprosic swojego przewodnika o wyjscie z ciała, tak tez zrobiłem, mowiłem sobie w myslach zeby przewodnik pomógł mi wyjsc, nagle wibracje stały sie silniejsze, całe ciało sie trzęsło chociaz tak naprawde leazłem zparalizowany, słyszałem jakies dziwne dzwieki, cos dziwnego czułem w okolicach serca, nie weim jak to opisac, potem wibracje stały sie silne, serce zaczęło mi bic jak oszalałe, pierwszy raz w zyciu tak mi szybko biło, nie wiem czy takie bicie jest mozliwe, potem poczułem obecnosc przewodinka, ręce same zaczeły mi sie unosic, wzywałem go jeszcze bardziej, prosiłem o pomoc, poczułem takie dziwne uczucie, nie do opisania, przeszło po moim acły ciele, rece usnosiły sie do góy, potem wibracje zaczeły ustawac, ale rece były cały czas w górze, przez jakies 20 min, nie weim dokładnie, wibracje myły małe, potem prosiłem dalej przewodnika, i rece jeszcze bardziej wyprostowały sie ku górze, i nagle sobie pomyslałem, to moja 3 próba, moze wystarczy mi narazie takie doświadczenie, i pomyslałem ze nie jestem jeszcze dostatecznie gotowy, wtedy ręce same zaczeły opadac, pomyslałem sobie ,,nie tak odrazu, krok po kroku a wkoncu wyjde"...

Mam pytania:
1. Czy duzo mi brakowało do wyjscia ??
2. Co mam robic jak rece juz same mi idą ku górze ??
3. Przewodnik zawsze bedzie mi pomagał jak go o to poprosze ??
4. Czy takie bicie serca jest normalne ??
5. Czy rece które szły mi ku górze to dobry znak ??
6. To moja 3 próba więc nie powinno sie jeszcze udać ??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kamglow
post 05.08.2007 - 15:46
Post #2

Guests

To dla czego ma na głowie torebke? ;D Dla czego zachowuje sie jak przysłowiowy przypał? ;D
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park