|
|
10.01.2013 - 15:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witajcie przyjaciele , pisze do was choć w gruncie rzeczy, wzniesiony mistrz prosił mnie bym tego nie robił, ale zrobię to w nadziei ze choć jedna osoba przestanie grać w tę grę, nie było mnie ostatnio na forum doświadczałem pewnych rzeczy zjawisk i wymiarów poznania w każdym bądź razie i wzniesienia by dokonać wniebowstąpienia, dziś już wiem jakie to proste wszystko jest takie proste , masakra normalnie, a więc dodam że wy też to uczynicie jak ja i wielu wzniesionych mistrzów dokonało właśnie teraz inkarnacji na ziemie w tym złotym i niebiańskim wieku który właśnie nastał,
Zmieniła się struktura energii na czystą, pojęcie dualizmu już zniknęło w przypadku tych którzy dokonali już pełnego przebudzenia, powiem wam wszystko w świecie jest takie jakie powinno być, Nie ma dobra i zła jest tylko doświadczenie, każdy myśli ze jest Bóg gdzieś na górze albo jest bezosobowy nie ma nic takiego, jesteśmy tylko my , nie jesteśmy energią jesteśmy czystą świadomością , był duch, umysł i ciało to już zanika staje się tylko jedno , nowa transformacja która miała miejsce daje właśnie jedność byśmy się doświadczali, nie ma grzechu ,nie ma karmy Sami ją tworzycie , nie ma nic takiego jak obraza czy poniżenie jest to tylko własna iluzja , Powstaliśmy ze źródła ale każdy z nas osobna stał się źródłem , nie będzie połączenia w jedno i sklejania się to tylko iluzja , jesteśmy by doświadczać cokolwiek zapragniecie jakiejkolwiek przyjemności, coś wam powiem myślicie że dać biednemu złotówkę albo cokolwiek to współczucie Wcale nie , ten biedak tak wybrał współczucie to akceptowanie w pełni rzeczy takimi jakimi są Gdy będziecie chcieć stać się czyści i być w świetle będziecie przyciągać do siebie ciemność, a na odwrót to światłość, zrozumcie nie chodzi oto by być w świetle , tylko oto by być w połowie tym i tym jest równowaga biegunowość zanika, przejrzałem temat o piramidach kłócicie się ale tak naprawdę w to nie wierzycie gdybyście wierzyli byście się nie ścigali kto ma racje ale przyjęli opinię drugiego i zaakceptowali ją nie wyjaśniali , (ps Piramidy były budowane pod ziemią wczasach Atlantydy z wiekiem czasu wydostały się na zewnętrz i były one budowane do wewnątrz) czekajcie aż sam was ktoś oto po prosi , wy wiecie nie udowodniajcie i ze względu na tez nie miałem zamiaru wam tego pisać, ale pisze, piszecie również że wszystko jest w naszym wnętrzu ale gdybyście naprawdę w to wierzyli a nie ciągle pytali to byście naprawdę w to wierzyli a tak naprawdę dajecie osobie znać ze nie macie w ogóle do siebie zaufania, Teraz wam powiem jak macie rozmawiać ze swoim wnętrzem , kiedyś myślałem jak byłem mały ze to Bóg mi odpowiada ja zadaje pytanie i zaraz otrzymuje odpowiedź , to nie był bóg to byłem ja swoje wyższe ja właściwie to był Bóg-JA, Jestem który jestem , pytanie kim jestem zagadka wieczności- po prostu jestem , jestem który jestem i tyle , każdy z nas jest aniołem bez wątpienia, pytacie czy zło istnieje kiedyś naprawdę istniało ale wzniesiony mistrz Saint Germain który mnie prowadził do mistrzostwa powiedział mi ze w 2009 miało miejsce zespolenie , połączenie się tych dwóch zjawisk , A więc gdy zadajecie sobie pytanie odpowiedzcie sobie od razu czekajcie maks. 2sekundy możecie poczuć wibracje , możecie doświadczyć jakiegoś wrażenia może ukazać się myśl często myślicie ze to nie jest to ale tylko dlatego ze nie ufacie sobie najważniejsze jest zaufać sobie ponad wszystko bez względu jaka by to odpowiedź nie była, jeszcze jedno nie ma złych odpowiedzi każda jest poprawna, dzięki nowej energii nie musicie nic robić , wielu mistrzów starej ery torturowało się by doświadczyć ducha np. Budda opuścił żonę i dziecko , kiedyś energia była bardzo gęsta i trzeba było oddzielać dobro i zło żeby zrozumieć poznać ducha samego siebie nawet nie wiecie przez jakie ekstremalne cierpienia przechodził Budda, ale powiem wam cos możecie to odczuć naprawdę , możecie zobaczyć co było 100tyś lat temu jak Lemuria istniała jak doszło to wcieleń upadłych aniołów i światłości ta bitwa zakończyła się właśnie w 2009roku , gdy Jezus wspomina o chwastach w biblii wspomina o diable o upadłych aniołach ale teraz już nie ma upadłych aniołów nie ma , dualność się zakończyła, co do starych mistrzów nie musicie odchodzić od innych by doświadczyć ducha, Saint Germain powiedział mi również ze wszystkie demony jakie spotykamy i smoki to te które sami stworzyliśmy jest to obszar którego boimy się zobaczyć i doświadczyć i stworzyliśmy takie tak jakby mury obronne bo wstydzimy się tego , jeszcze jedno nie musicie się niczego uczyć a jedynie zaufać sobie Saint Germain mówił mi i ja wam mówię ze istnieje biblioteka którą wam dusza przekazuje przez was(tam są wszystkie matematyczne, święte geometrie i wszelka wiedza) , tam wszystko jest , jedynie czego potrzebujecie to zaufać w pełni sobie , teraz kolejna rzecz myślałem że musze zbawić świat by stał się lepszy tak naprawdę to gówno prawda moja iluzja teraz wam wszystko pisze z mojego Jam Jest możecie to nazwać intuicją , boską inteligencją jak chcecie to bez znaczenia, Co do Uzdrawiania każdy z was sobie chyba marzył by być jak Jezus chodzić i uzdrawiać ślepych i tak dalej , tak naprawdę nie ma żadnego uzdrawiania owszem istnieją energię ale wasze ciało same może się uzdrowić Jezus to doskonale wiedział , szedł i wołał go któryś i mówił uzdrów mnie panie on podchodził patrzył prosto w oczy i aż tamten sam uwierzył że może wyzdrowieć i wyzdrowiał mówił wiara twoja cie uzdrowiła nie ja , to tak jak cieszylibyście się ze w totolotka wygraliście ale te szczęście bierze się zewnątrz , tak jak uzdrowienie u tych chorych brało się zewnątrz a był nim Jezus , powiem wam nie musicie jeść jesteście sobie wypełni wystarczalni , możecie się w ogóle nie starzeć , po proście swoje ciało by was uzdrowiło w czasie snu, wiecie możecie wyjść z ciała i po prosić ciało by się odmłodziło i oczyściło , możecie działać kilka dni bez spania w całkowitej witalności tak , możecie spać kilka godzin po proście swoje ciało i po drugie rozmawiajcie z nim macie nadwagę po proście je by przyśpieszyło metabolizm nie łykajcie żadnych tabletek , i nie narzucajcie ciału w ile czasu ma to zrobić dajcie wolną wole to się stanie szybciej niż myślicie ,co do jedzenia nie ma znaczenia jaką dietę macie czy jecie mięso czy nie w nowej erze energii nie ma to znaczenia , kolejne nie argumentujcie ja mam racje a ty nie to jest dziecinna zabawa , uczepicie się cudzej myśli potem ja powtarzacie a potem głupio w nią wierzycie , wasza wola co uczynicie jeśli nadal was to bawi i chcecie się bawić w te zabawę róbcie to , teraz czas na manifestacje, bardzo często przyciągacie rzeczy ale głównie te których nie chcecie , przyciągacie tę rzeczy których podświadomie się boicie , więc mawiacie sobie chce być bogaty i tak dalej ale to jest działanie umysłu nie ducha dlatego wam się nie staje poczujcie nie myślcie co byście chcieli, podążajcie za uczuciem poczujcie np. jak jesteście zamożni i macie miliardy na koncie to się zamanifestuje tylko nie mówcie sobie ze to ma się stać np. w miesiąc czy rok nie, dajcie sobie wolną wole by stało to się obojętnie kiedy zobaczycie jak nowa energia nowej ery się szybko manifestuje , nie będę tu wspominał o alchemii co można natychmiast materializować przedmioty sami odkrywajcie , następnie rozwijajcie swoje pasje i doświadczajcie tego co odczuwacie i nie myślcie to jest dobre albo złe nie ma czegoś takiego, co do pasji rozwijajcie je macie ochotę napisać książkę zróbcie to albo grać na jakimś instrumencie , Wracając do mistrzów nie musicie doświadczać tego czego ja doświadczałem oddzielałem swoją dusze od ciała , ileż to nocy nie przespałem by doświadczyć duszy ale w nowej erze to staje się jednym duch, dusza, ciało i umysł ,ale powiem wam nie przechodźcie przez to co ja, to bez sensu by było .Dodam jeszcze jedno nie piszcie kłamiesz , albo nie zgadzam się z tobą to nie ma sensu i tak dalej to tylko wasze umysłowe jeszcze ludzkie argumentacje , określenia , Pracowałem Saint Germain’em w czasie snu i poprzez Chaaneling , jeszcze jedno wyrzućcie wszystkie książki skasujcie je to jest bez sensu tylko czytacie i czytacie a potem czujecie się zmęczeni po co? Wiedzcie jeszcze jedno doświadczajcie nieznanego i wiedzcie wszystko w świecie jest takie jakie powinno być. Pozdrawiam Jestem kim Jestem , Jestem wzniesiony Mistrzem który jest panem swojego życia Ps : jeśli myślicie że to co napisałem jest obrażaniem kogokolwiek lub cokolwiek jest to jedynie wasza iluzja Jeśli myślicie że podczas Chaanelingu rozmawiałem z diabłem niech wam będzie Jeśli myślicie ze to co pisze jest tylko częściową prawdą niech tak będzie Jeśli myślicie ze wiecie lepiej ode mnie niech tak będzie Jeśli myślicie ze jesteście mądrzejsi lub posiadacie wyższy poziom świadomości niech tak będzie Jeśli myślicie że wszystko co tu napisałem jest prawdą albo kłamstwem niech tak będzie Tylko zastanawiam się co wam zostanie gdy odrzucicie myślenie. pps. mógłbym jeszcze wiele wam napisac ale zepsuł bym wam tę zabawe którą teraz macie:) |
|
|
|
![]() |
10.01.2013 - 18:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Po co pisać Janie , Panie Darku :) ? ''Nie ma nauczyciela, nie ma ucznia, Jest tylko pamiętanie'' R.Monroe Darujmy sobie te gadanie o apostołach, kto jest Janem , Piotrem czy Zbychem. To tylko karmi ego że się było kimś wielkim kiedyś. To tylko aspekt, ważne kim się jest teraz ,a nie 10000000 lat temu . To nadal potwierdza iluzje oddzielenia z nami :) DS pozdrawiam cię mistrzu, jak coś szepnij Jezusowi ,że jestem z wami ^^ :) Hamodoiu edit: powiniśmy zniszczyć iluzje istnienia fizycznego świata i czasu jaką stworzył człowiek odłączając się od Boga. Każdy powienien podnosić wibacje ziemi i działać w jedności,aby się wzbić ku Bogu i z iluzji czasuprzestrzennej się uwolnić . Każdy powinien zrozumieć,że nie ma czegoś takiego jak sąsiad kutas, czy fajna laska. Bo on ty i ja w prawdziwej rzeczywistości to jedno. Przyjaciele niewidzialni sami potwierdzają, i w tym celu działają aby oświecać ludzi i uwalniać ich z iluzji oddzielenia od Boga i przywiązania do materialnego fałszywego świata jako jedynego prawdziwego. zachęcam do czytania tej książki jest najlepszą jaką czytałem w życiu( jak dla mnie) Rosalind McKnight Kosmiczne Podróże - Moje doświadczenia poza ciałem z Robertem Monroe Niech każdy się rozpoznaje nieśmiały brat uncommon |
|
|
|
Hamdaoui Oświecenie- Poznanie Zrozumienie 10.01.2013 - 15:56
Darek Sugier Janie...
Jestem z Tobą :)
DS
Darek Sugier ... 10.01.2013 - 16:16
stray.ghost CYTAT(Hamdaoui @ 10.01.2013 - 15:56)... 10.01.2013 - 16:22
zupełniezielony Zakładasz płaszczyk otwartego, mówiącego o Bud... 10.01.2013 - 16:31
krzychu.dd A ja trochę mniej przyjaźnie. Czemu ma służyć... 10.01.2013 - 16:38
bielik110 CYTAT(Hamdaoui @ 10.01.2013 - 16:56)... 10.01.2013 - 17:00
danEG ;D 10.01.2013 - 17:05
twistoid Naczytałeś się. 10.01.2013 - 17:14
Zielarz Gajowy Mogę dokończyć książkę, którą czytam czy m... 10.01.2013 - 17:18
Messanger Hama, a w szkole już ferie czy co? Aż mnie skrę... 10.01.2013 - 17:29
twistoid To co napisałeś wyklucza oświecenie, sorry ale ... 10.01.2013 - 17:40
Messanger Bo to pismo automatyczne połączone z ADHD i mist... 10.01.2013 - 17:44
Zielarz Gajowy Twist Ty przypadkiem nie medytujesz dla szpanu? Bo... 10.01.2013 - 17:52
Darek Sugier A ja jeszcze dodam:
Brawo Janie! BRAWO !... 10.01.2013 - 18:06
stray.ghost CYTAT(Darek Sugier @ 10.01.2013 - 18... 10.01.2013 - 18:17
Hamdaoui Oświecenie , macie jakieś pojęcie oświecenia i... 10.01.2013 - 18:25
stray.ghost CYTAT(Hamdaoui @ 10.01.2013 - 18:25)... 10.01.2013 - 18:28
Zielarz Gajowy Niektórzy schudną a inni przytyją nawet. Nie ma... 10.01.2013 - 18:16
Darek Sugier Uwaga do Wszystkich!
Obecnie w poza jest przy... 10.01.2013 - 18:26![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |