Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Bardzo Wazne Do Oobe, jak cos wiecie to piszcie
agniesia
post 05.08.2007 - 13:18
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1670

Chciałam zapytać- czy kiedy moje ciało fizyczne jest "puste" w sensie ze uda mi sie je opuścić w formie bytu astralnego to czy jakis inny byt astralny- jakikolwiek moze je zająć? a jeśli ktos inny moze zająć moje ciało fizyczne to czy w takim wypadku uda mi sie wrocić do ciała fizycznego (swojego) czy nie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 06.08.2007 - 01:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Jedyną bardziej nieprzyjemną rzeczą z która możesz się spotkać to strażnicy płytkiej fazy. Trudno mi powiedzieć, co w danym przypadku mogliby z tobą zrobić, ale na pewno postarają się, w bardzo przekonywujący sposób wrócić cię do ciała.. Pisze o tym gdyż miałem "przyjemność?" spotkania ich już nie raz.. i wiem do jakiego stopnia są gotowi się posunąć. Nadal są moim problemem, gdyż żaden śmiech, ani próba podjęcia walki mi nie pomogła. Nie wiem.. może coś źle robię.. Jakieś sugestie, osób które się już z nimi spotkały? Oczywiście oprócz zjedzenia ich żywcem;)..
Profile CardPM
+Quote Post
agniesia
post 06.08.2007 - 12:11
Post #3

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1670

CYTAT(daywalker @ 06.08.2007 - 02:08) *
Jedyną bardziej nieprzyjemną rzeczą z która możesz się spotkać to strażnicy płytkiej fazy. Trudno mi powiedzieć, co w danym przypadku mogliby z tobą zrobić, ale na pewno postarają się, w bardzo przekonywujący sposób wrócić cię do ciała.. Pisze o tym gdyż miałem "przyjemność?" spotkania ich już nie raz.. i wiem do jakiego stopnia są gotowi się posunąć. Nadal są moim problemem, gdyż żaden śmiech, ani próba podjęcia walki mi nie pomogła. Nie wiem.. może coś źle robię.. Jakieś sugestie, osób które się już z nimi spotkały? Oczywiście oprócz zjedzenia ich żywcem;)..

odp: bardzo cie prosze, opisz jakies swoje spotkanie z tmi strażnikami płytkich faz. a oprocz wrócenia mnie do ciała fizycznego mogą coś jeszcze zrobić? są jakoś niebespieczni czy raczej nie ma sie czego obawiac? mogą przybierać różny wygląd?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic