Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wizja czy sen ?
Jurant
post 11.11.2006 - 21:09
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 191

Od pewnego czasu próbuje świadomie doświadczyć oobe, ale bez powodzenia, ok. 1,5 tygodnia temu w czasie transu przytrafiło mi się coś dziwnego.

Otóż miałem oczyszczony umysł i o niczym nie myślałem nagle przed oczami pojawił mi się widok zachodzącego słońca, które było już nisko nad ziemią, im dalej od niego tym niebo stawało się coraz ciemniejsze, nade mną już było prawie czarne. To były niesamowite kolory przechodziły z pomarańczowego do czerwonych potem do fioletowego aż do czarnego. Ja sam stałem na wydmie przed sobą widziałem piramidę była bardzo postrzępiona i zniszczona, najdziwniejsze w tym widoku było samo słonce, które zachodziło w lewą stronę. Zacząłem powoli odwracać się w prawo za mną był ciemno, ale u stóp wydmy dało się jeszcze zobaczyć stojące bez ruchu wojsko, wszyscy byli ubrani na czarno i jakby na coś czekali. Było tak liczne, że nie widziałem końca, znów zacząłem odwracać się tym razem w lewo zobaczyłem jeszcze raz piramidę i wszystko minęło. Ten widok nie dawał mi spokoju, prawie codziennie o nim myślałem aż w końcu postanowiłem o tym napisać.

Jak myślicie to mogła być wizja czy tylko sen??
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic