Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Technika Wyjscia Z Ld Do Oobe
Foks
post 24.01.2013 - 17:50
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

Witam!! nie wiem czy taki temat był ale mam nową niezawodną technike na opuszczenie świadomego snu i przeniesienei się do oobe.
Moim sposobem, nie urażając oczywiscie kogoś jak już wpadł na ten pomysł jest podczas snu i odzyskaniu swiadomosci przewrócenie się na plecy jakbyśmy się kładli do łóżka i powtarzanie sobie ,,własnie wychodzę z ciała'' wtedy czujemy albo wibracje, albo poprostu zasysa nas ta dziura i pochłania nas.
Dzisiaj mnie cofnęło do mojego pieknego łóżeczka, i miałem tylko odlepione nogi oczywiscie dzieki poradom Darka wykorzystałem motyw że zaraz odlepie swoje nie fizyczne dłonie i sobie tak machałem nogi ręce, nogi ręce kiedy były juz fajnei widoczne wykonałem obrót i wylądowałem jak zwietczała postać na panelach w pokoju:) później trzeba sie dostrajac a z tym znowu mam problem....;-) pozdrawiam!!i polecam naprawde warto;D
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
deiw
post 24.01.2013 - 18:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8521

Dlugo juz stosuje ta metode i jest naprawde fajna i niezawodna. Po prostu upadam jak kloda na plecy i gladko mnie przezuca. Ta metode uslyszalem w jednym z filmikow Nobla ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic