CYTAT(uncommon @ 24.01.2013 - 21:26)

Foks mylisz wiele pojęć albo źle je rozumiesz. Tak sądze.
W oobe też latasz itd.
I tu i tu po wyjściu trafiasz do tzw.obszarów eterycznych chyba ,że ty potrafisz się odrazu do wyższych obszarów dostroić. Albo znasz techniki jakieś.
Fazy nie można marnować, trzeba mieć plan, prosić MTJ o przewodnictwo i cię przeniesie gdzie chcesz. Albo sobie jaja porobi ;)
To wiele nie zmienia czy to ld jak dla mnie.
Ważne jest wykorzystanie fazy.
Chcesz polatać w astralu, poproś w LD żeby cię do niego przeniósł.
To tyle :)
Bierz przykład z Pana DS.
Wiem że w oobe mozna latać, dzielić się energią z innymi istotami wzywac pomocników itd... MTJ nie wiem czy sobie robją jaja, ale sam poznałem jednego co ruszył jak grom z nieba i pomógł mi jak mnie oplątała jakaś istota swoja gumową ręką:) Tylko że z oobe można się przenosić na lepsze fazy, a w LD to bardziej moja wyobraźnia chociażby to że mogłem zmienic twarze postaci na aktorów a w OOBE tego się nei da zrobic stąd jedna staruszka wyglądajaca jak Aborygenka wyśmiała mnie jak powiedziałem jej że zmienie ją na sex bombe i ........Wszystko to kwestia gustu, ja będę dalej żył w przekonaniu że OOBE sprawi jakąś istotną zmianę, narazie mam problemy z koncentracją albo z techniką NO MIND sporo daje medytacja wyciszenie i uprzejmosc dla ludzi, faza jest jakby nagrodą dobroci ;) albo może sam sobie to tak tłumaczę....Wiem jestem uparty, ale dzieki temu mam inne zainteresowania niż moi znajomi:)