|
|
22.01.2013 - 21:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Archonci, byty
Poza tym czytam w ew. Św. Filipa ''Archonci postanowili zwieść człowieka, ponieważ zobaczyli w nim pokrewieństwo z prawdziwymi dobrami. Wzięli nazwę dobrych i dali ją niedobrym, ażeby przez nazwy zwieść go i związać je z niedobrymi. A jeśli pozyskują sobie przychylność, niech oddalą je od niedobrych i umieszczą je w dobrych, które były im znane. Postanowili bowiem zabrać wolnego i uczynić sobie niewolnika na wieki.'' Ktoś ,coś wie więcej i może się wypowiedzieć o tym ? Zachęcam do dyskusji. Trzeba to zbadać :) |
|
|
|
![]() |
25.01.2013 - 18:34
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ok. rozkręcamy temat, czytałem wasze posty i pora dodać coś od siebie
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=7593 Pisałem w zagrożeniach, o istotach manipulantach, zapoznałem się z informacjami na temat Archontów i mogę stwierdzić że to te same istoty, co więcej przez pokolenia i kultury były inaczej nazywane np. diabły, zmory senne, wampiry, szarzy, anunaki, obcy, lub po prostu wmawiano ludziom że mają problem umysłowy, ale to jedne i te same istoty. Są pośrednikami między demonami w otchłani a ludźmi na ziemi. Jeżeli chodzi o manipulacje to jest manipulowany każdy a nie tylko ludzie władzy, temu że one karmią się złom energią. Archonci są stworzeni tylko po to by pełnili funkcje tzw. testera, czyli przeznaczeniem każdego z nas jest należeć do Królestwa Bożego (Eonów Niebiańskich) ale żeby tam się dostać to trzeba skończyć szkołę czyli dążyć do oświecenia, świętości itp. – wiadomo o co chodzi Ziemscy zarządcy chcieli okłamać ludzi; wiedzieli, że ludzie są jednego pochodzenia z rzeczywiście godnym. Wzięli określenia szlachetne i nazwali nimi rzeczy złe, aby w ten sposób okłamać ludzi i przywiązać do złego. Następnie ci ziemscy zarządcy, jakby z łaski, proponują ludziom oddalanie się od „złego” i przywieranie do „dobrego”, tym, z którymi się kontaktują. Ci rządcy ziemscy usiłują uczynić uprzednio wolnych ludzi niewolnikami na wieki Tych, Którzy przyoblekli się w Światłość Doskonałą, nieczyste duchy nie widzą i nie mogą ich schwytać. Niechaj takie przyobleczenie się w Światło stanie się tajemnym Zjednoczeniem-ewangelia św Filipa Pytanie które wszystkich ciekawi gdzie ci archonci przesiadują? Mówi się że w kosmosie, w ziemi itd. Odpowiedz to Astral, to ich naturalne miejsce, natomiast nasz świat jest dla nich jak dla nas astral, dzięki karmieniu się negatywną energią mogą przebywać w śród nas na ziemi, bo ich trzymamy przy życiu, tak że mają dwa domy , pośród nas czują się jak u siebie, ludzie są słabi i każdy jest manipulowany, ale by to mogli zrobić to muszą osłabić świadomość( dlatego szamani byli przekonani że archonci pożerają świadomość, po kawałku) pochodzimy z miłości i nasza pełna świadomość nigdy nie zgrzeszy! Dlatego oni ją osłabiają, powodując że nasze ciało staje się naszą więźniarką . Nie można wierzyć przekazom, wizją i myślą np. kim byliśmy w przeszłości- to nie są nasze myśli ! Musicie zdać sobie sprawę że byliśmy silni za nim otrzymaliśmy ciało, ciało to maszyna, a oni potrafią lepiej je obsługiwać niż my. Jedyna obrona przed nimi to droga oświecenia, ale wtedy oni zmuszą ludzi by osłabiono takiego człowieka, poprzez cierpienie fizyczne, wtedy oni mogą go zaatakować na poziomie myśli. Jezus przed nimi oszczekał, potem pierwsi chrześcijanie wraz z Gnostykami. Wszyscy wiemy jak to się skończyło, Jezusa przybili do krzyża, pierwszych chrześcijan wymordowano, a gnostyków załatwiła inkwizycja. Kościół Chrystusowy został zastąpiony kościołem RZYMSKO KATOLICKIM- czyli panteon pogańskich Bogów został zamieniony panteonem Świętych- pierwsi chrześcijanie uznawali tylko jednego Boga, natomiast Jezus wg. Nich był synem Borzym który już wcześniej przebył drogę by stać się Chrystusem, przyszedł na ziemie by przynieść ludziom światło prawdy i pokazać nasze przeznaczenie. Zauważcie że Jezus nie wyznawał żadnej religii a był Żydem, wszystko zostało przekręcone. W ewangelii Filipa jest mowa o wieku dusz ludzkich. Wiele dusz zostało uwięzionych w grzechu, co prowadzi do wielokrotnych narodzin by się oczyścić z błota, niestety w interesie szatana jest żeby krowy z farmy nie uciekały. Archonci Są tak pewni siebie, że nie mają nic przeciwko ujawnianiu ich tajemnicy ponieważ zaledwie kilku ludziom w każdym pokoleniu udaje się przed nimi uciec. Nie jest to dla nich żadne ryzyko. Aby im uciec, musimy pozbyć się emocjonalnego reagowania na jakiekolwiek namowy, wyśmiewanie i negatywne zdarzenia. Astral- zastanówcie się nad waszymi owocami waszych czynów czy są one dobre czy złe. Wtedy poznacie czy pomagają wam Archonci czy anioły. Podziwiam archontów i technikę manipulacji umysłem. Odkryłem że astral to nasze utracone naturalne miejsce. Pomyślcie, głęboki sen w którym śnicie, prowadząc inne Zycie nie pamiętając nic z własnego ciała- wstajesz i czujesz się wypoczęty, to dowód na to że podczas głębokiego snu świadomość nie jest obecna w ciele, dlatego umysł może wypocząć, czujny sen (świadomość w ciele) prowadzi do tego że umysł nie odpoczywa więc szybko się męczy i można popaść w depresje. Astral to drugi utracony dom na tym świecie dla świadomości. Ciało odpoczywa, świadomość przenosi się do drugiego ciała. Niestety nasza świadomość jest bardzo słaba ale wyciągnąłem w nioski i lepiej być podczas ataku w astralu niż we własnym ciele, po prostu w ciele jesteś bezbronny oni lepiej potrafią je obsługiwać, a w astralu? Dalej prowadzę testy, heh niesamowite gdy zasnąłem byłem przekonany że żyje realnie, stworzyli mi takiego matrixa, śniło mi się że leżę na lużku wywołuje wibracje i wychodzę z ciała, ale nic nie widziałem a gdy próbowałem budziłem się w sennym ciele i znów wibracje, potem się obudziłem i śmiałem się z tego , jak dałem się zrobić w osła. Jedna zasada: - Zasypiasz, świadomość opuszcza ciało, ale gdy powracasz do ciała, nie można pozwolić na dosypianie, bo wtedy ktoś może manipulować twoim umysłem, im chodzi o swiadomość, wmawiają nam „doskonałe ciało, długo wieczność, przygoda, zdolności, bogactwo- ale to wszystko atrapa bo my jesteśmy Wieczni wW astralu jak powiedziałem Świetnie znowu zawaliłem, ale czego spodziewać się po uwarunkowanej jaźni, heh otrzymałem tekst Przyłapano świnie, na byciu zwierzęciem – trochę chamskie , ale jeżeli mnie uznają za świnie to za kogo waz uznawają? Pewnie za oświeconych, oni uwielbiają karmic ludzkie ego, jesteś wspaniały, mądry, jesteś cudem ewolucji- bądźmy realistami jesteśmy ich niewolnikami, o czym przekonamy się dopiero po śmierci ciała fizycznego, ale jestem pewien że nawet wtedy stworzą takiej osobie matrixa i znowu narodziny, wszystko od nowa- oto nasz cud ewolucji NIEWOLA WE WŁASNYCH CIAŁACH lub Szkoła która nas wzmocni, nasz dom jest daleko i to nam musi zależeć a nie BOGU |
|
|
|
uncommon Archonci 22.01.2013 - 21:47
twistoid DEZAKTYWACJA MERKABY NA 321 22.01.2013 - 21:57
Zielarz Gajowy Obniżenie inteligencji. Odbywa się to poprzez in... 22.01.2013 - 22:22
Warrior-Traveler CYTAT(uncommon @ 22.01.2013 - 21:47)... 23.01.2013 - 11:40
zankel Poważnie... to ja byłem kiedyś archontem ale w ... 23.01.2013 - 18:15
uncommon zankel wyjdź z forum ...
wyjdź ...
gadzino
... 23.01.2013 - 18:38
zankel spokojnie, zmieniłem wszystko to co musiałem (da... 23.01.2013 - 18:47
Pavveł CYTAT(uncommon @ 23.01.2013 - 18:38)... 23.01.2013 - 18:54
zankel pozatym oni mają inne formy żywności do swojej ... 23.01.2013 - 19:09
uncommon Na księżycu stacjonują jakieś dziwne byty.
Po... 23.01.2013 - 19:15
zankel CYTAT(uncommon @ 23.01.2013 - 19:15)... 24.01.2013 - 06:36
Zielarz Gajowy Deimond co sądzisz o archontach?:) 23.01.2013 - 19:22
Deimond CYTAT(Zielarz Gajowy @ 23.01.2013 - 19... 23.01.2013 - 20:02
Pavveł Zielu daj spokój, jeśli chcesz przekonać scepty... 23.01.2013 - 19:52
uncommon "Coś grane na dużą skalę", heh na ja... 23.01.2013 - 20:17
Pavveł ale to może być skutek zarówno archontów, jaki... 23.01.2013 - 21:15
uncommon to żartowałem z ztm,
ja ich nie badałem, wiem ... 23.01.2013 - 21:26
Zielarz Gajowy Wielu wychodzi tylko nie mają potrzeby dzielić s... 23.01.2013 - 21:29
zankel wymieniłeś jeden gatunek astralny gadów, jednak... 26.01.2013 - 07:56![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |