oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zabezpieczenia Forum, Bezpieczeństwo to podstawa
Darek Sugier
post 31.10.2012 - 17:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Mam dwa techniczne pytania:

1. Czy jak jestem ciągle zalogowany, bo na przykład mam ochotę pobotować sobie :) to łatwiej, czy trudniej włamać się na moje konto?

2. Czy forum jest jakoś kopiowane? W sensie czy automatycznie powstaje zapis co jakiś czas postów i tematów? No dajmy na to dochodzi do ataku hackerskiego. Wszystko znika tylko zostaje znak zapytania i maska animusa, czy jak mu tam, to czy w takim wypadku da się szybko i bez problemu odtworzy całe forum?

DS

Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski
Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski
Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009
porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pavveł
post 25.01.2013 - 11:33
Post #2

Notatnik

Czemu co chwila przy jakichkolwiek operacjach na forum, zamiast odpowiedniej strony wyświetla mi się sam taki tekst: "Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0" ?? Raz nawet pojawił się, zamiast treści w moim poście... o.O'

+Quote Post
Pavveł
post 27.01.2013 - 00:16
Post #3

Notatnik

CYTAT(Pavveł @ 25.01.2013 - 11:33) *
Czemu co chwila przy jakichkolwiek operacjach na forum, zamiast odpowiedniej strony wyświetla mi się sam taki tekst: "Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0" ?? Raz nawet pojawił się, zamiast treści w moim poście... o.O'

Ponawiam pytanie. Teraz rzadziej się to dzieje, ale jednak czasem nadal...

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park