Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Swiadomy Sen :)), Więc było to ze 2 miechy temu moje LD....
Jaahao
post 01.01.2012 - 06:37
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 8681

Więc było to ze 2 miechy temu obudziłem sie o 3 nad ranem potem się położyłem i z myślą o LD (byłem zmęczony) i nagle pojawiłem się w jakimś pomieszczeniu nieznanym mi do tąd.(Uświadomiłem sobie że to sen)Pamiętam, że byłem przy biurku i próbowałem ingerować w sen, ale kiedy ingerowałem poczułem mocny pisk w uszach i wtedy zamknąłem oczy (we śnie) wówczas poczułem się bardzo ciepło tak jakbym był samym umysłem (lOL!)
potem się obudziłem . Może ktoś mi udzieli rady jeśli może co to takiego mogło oznaczać i zrobić aby mieć
LD o czymś miłym.

I co to te piski w uszach brzmią tak jakby rosła ich wysokość .... może ktoś miał coś podobnego.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
zx12
post 28.01.2013 - 17:30
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(Jaahao @ 01.01.2012 - 06:37) *
Może ktoś mi udzieli rady jeśli może co to takiego mogło oznaczać i zrobić aby mieć
LD o czymś miłym.

Na treść Twoich snów wpływa całe Twoje doświadczenie. Wyznawany system światopoglądowy, wychowanie w dzieciństwie, lęki, nadzieje, marzenia. LD jest wypadkową pracy przede wszystkim podświadomości, a dopiero potem Twojej własnej.
Im będziesz bardziej skonsolidowany wewnętrznie, ufny we własne możliwości, mniej podatny na sugestie otoczenia i przepracujesz pewne problemy jakie każdy z nas ma, tym Twoje LD będą przyjemniejsze. :)

Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic