oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przewodnik Po Materiale Ra, inne spojrzenie na wszystko co jest
Sagle
post 01.02.2013 - 21:57
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ktoś czytał? Ja tak. Osobiście dość mocno na mnie wpłynął. Dzięki temu spojrzałem na wszystko z innej perspektywy - szerzej. Materiał ten dotyczy wszystkiego, czyli również świat astralny i realny oraz wiele innych informacji, których zwykli ludzie nie posiadają. Dość obszerny tekst momentami czytałem kilkanaście razy jedno zdanie zanim do mnie dotarło lub zrozumiałem.
Naprawdę polecam, materiał warty czasu do przerobienia.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MadziaKK
post 03.02.2013 - 13:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Pavveł @ 03.02.2013 - 13:14) *
W takim razie polecam dwie pozostałe, a potem jeszcze są "Przyjaźń z Bogiem" i "Wspólnota z Bogiem". Te dwie ostatnie dopiero ledwo co zacząłem czytać, ale już są zarąbiste ;D <3

No widzisz. Jakos mi juz przeszkadzalo w jego drugiej ksiazce, ze wsytko powtarza w kolko. Normalnei w swiecei to samo. I tak mi sie ciezko czytalo, ze ledwo przeczytalam. A trzecia tylko zaczelam i juz mialam dosc. ;) I nawet nie skoczylam. I nie polecam trzeciej czesci. A przynajmniej nie byla dla mnie. :)

Jest jeszcze jeden gosc, ktory napisac dobra ksiazke na podstawie wlasnych doswiadczen. Connon bodajze, po uderzeniu pioruna - przezyl. Opisal, co widzial, kogo spotkal i jak to zmienilo jego zycie. Nie bede ukrywac, ze ja bylam w fazie, gdzie szukalam sie wsrod tych, ktorych spotkal ;p No ale takie moje poszukiwania byly, jak mysle wielu osob, szuka swoich "korzeni" czy wcielen.

Kiedys, tzn kilka lat temu, na poczatku moich poszukiwan i wydarzen niematerialnych, poznalam swojego opiekuna - jakos go trzeba bylo nazwac. No trzeba bylo :p I dostal imie Ra. No wlasnie, to tez bylo z moich doswiadczen, przezycia dosc wyraznego, jakbym naprawe byla z kims, pierwsza podielona istota... Ale to stare dzieje :) Nie ma to jak przejrzenie swoich doswiadczen w iny sposob. :]

Ale sie rozpisalam. Wzielo mnie na wspomnienia. Jakbym musial sie spowiadac, to bym musiala wspomniec jeszcze o "testach". Troche smieszne, troche tragiczne. ;p Dobrze ze nie musze :D

:)

Jesli chodzi o te... jak tam, kanalowanie, ;) to wole np porozmawiac sobei z opiekunem, czy innym niefizycznym, kims w rodzaju "inspeka" Monroe, niz szukac w przekazie od kogos jakichs wskazowek dla siebie. Chociaz, jak ich teraz troche olewam, to co raz, gdizes cos, mi ktos podpowiada...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park