|
|
04.02.2013 - 17:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kolego Sugier nadal czekam na link, gdzie podobno rzucałem na Ciebie kurwami. Nie rób z własnej gęby cholewy. Albo link taki zamieść, albo napisz jak facet z jajami, że wypisywałeś głupoty.
Trochę konsekwencji w działaniu Ci nie zaszkodzi. |
|
|
|
![]() |
04.02.2013 - 18:04
|
|
|
następny post na milion słów przepełniony frazesami ;) kurde mówiłem że nie zmieni sie tego, każdy ma swoje przeżycia, a popatrzcie na to tak jakbyście wy sie zachowali gdybyście codzień gadali z "Jezusikiem"(istotą) i nawet robili z nią i "Gabrielem" inne rzeczy, prosze o nie napierdal*nie frazesami a teraz w temacie: DS powiedz mi (apropo ksiązki, wiem ze to osobiste ale...) czy udało ci sie wydostac ojca z tego systemu przekonań. I przerzuccie ten temat na jakieś pytania co coś wniosą, BEZ FRAZESÓW hej Pig to przecież nie do Ciebie było , po prostu nie czytaj |
|
|
|
04.02.2013 - 18:05
|
|
|
Kolego Sugier nadal czekam na link, gdzie podobno rzucałem na Ciebie kurwami. Nie rób z własnej gęby cholewy. Albo link taki zamieść, albo napisz jak facet z jajami, że wypisywałeś głupoty. Trochę konsekwencji w działaniu Ci nie zaszkodzi. Np tutaj kolego. Nie kurwami mój błąd, kurwami to kto inny rzucał. Pomyliło mi się. Ty tylko kazałeś się pierdolić i coś o gównie pisałeś. Ale jak mówię mi to nie przeszkadza, ciesz się tylko, że już nie masz aż tak wrogiego stanowiska i twoja agresja zależała. Czy się może mylę? Tu masz link to swojego posta o pierdoleniu się i gównie, co wówczas tak nagle wyskoczyłeś jakbyś dostał egzorcyzmów :) http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=89613 DS Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera porady Darka Sugiera na oobe.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |