Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Prorocze Sny?, straszny sen
bibalo
post 09.02.2013 - 18:14
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9315

Witajcie.
Przeczytajcie proszę mój sen, musiałam go zapisać, pokazałam narzyczonemu żeby przeczytał że niewiem co się dzieje, że męczą mnie ostatnio koszmary, że nogi mi odrąbują, albo że często go szukam i niemogę go nigdzie znalżć.On zawsze mówił że to tylko sny...Ale dokładnie tydzień po tym jak mi się to przyśniło,w niedziele obudził mnie o 5 rano syn i bardzo płakał jak nigdy, nagle patrze a mojego ukochanego niema, telefon zostawił , w kiblu go niebyło, bałam się gdzie on jest, co się dzieje,nagle coś wewnetrznego mi mówi:Idż na strych....Poszłam myślałam że może tylko siedzi na fotelach i myśli....niestety.....zobaczyłam jak wisiał....powiesił się na głupiej fierance...wziewłam fotel żeby szybko go sciągnąć, złapałam za nogi , do góry i nic, sprawdziłam czy w nadgarstku ma puls....nic tylko taki zimny był;( jejuniu niewytrzymam tego ....dlaczego ,serduszko mnie tak boli sciska.Napiszcie proszę co o tym sądzicie czy ktoś mi może pomóc żeby z nim porozmawiać.Moje serce i dusza tak strasznie do niego tęsknią....

LINK z tym snem:
http://s6.ifotos.pl/img/CCF201302_xahpwex.jpg
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
fragles
post 09.02.2013 - 21:51
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 989

Podpisuję się rękoma i nogami pod tym co napisał Serafis!
Takie połączenie się/nakładanie się myśli występuje bardzo często nawet w świecie fizycznym u osób silnie związanych emocjonalnie ze sobą. Takie nakładanie się może zachodzić także w Poza a nawet przy zwykłych marzeniach sennych...

Współczuję Ci z całego serca.

Wyraź intencję przed snem prosto z serca, myślę że z pewnością Cię odwiedzi.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic