|
|
03.02.2013 - 11:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam!! Dzisiaj poszedłem spać o godzinie 1:00 obudziłem się o 6 :15 pomyślałem wypije cos ciepłego, skocze do kibelka i spróbuję wyjsc z ciała. Oczywiscie relaksacja, ilekroc pomyslałem sobie o moim MTJ przechodziły mnei ciarki, w końcu obudziłem sie z paralizem tylko że cały pokój wyglądał zupełnie inaczej. Pomyslałem ,,Opiekunie pragnę wyjść z ciała!!'' i tak w kółko aż mnie ktoś wyszarpał z boku, i wstałem normalnie jak gdyby nigdy nic, pomyślałem sprawdze jak tam moje ciało , i leżało odwrócone na drugą stonę łóżka i w dodatku w skarpetkach. Choćbym to nie był ja, dobra nie wnikałem, w jednej z książek Roberta Monroe wyczytałem że można przechodzic przez okna, drzwi , ściany... Ale niestety nie potrafiłem wiec otwarłem je normalnie, i postanowiłem wyskoczyc tyle że albo moje mysli są rozbiegane, albo sam juz nie wiem bo tym razem wygląd poza oknem był całkowicie inny, latałem jak ptak machajac rękami, ktoś mi powiedział ,,po co machasz rękami nie łątwiej wystawic prawą rękę i lecieć '' zrobiłem tak i o wiele wygodneijsze to było następnie gdy sobie tak fruwałem ktoś powiedział ,,ucz sie ucz'' poczułem sie jak w jakiejś szkółce gdzie wszyscy na mnie patrzą...
Jeszcze miałem tej samej nocy dwa wyjscia ale za każdym razem szafki wyglądały zupełnie inaczej i pokój jakby był inny, pamiętam ze z kimś rozmawiałem ale nie prowadze po każdym przebudzeniu zapisek stad nie wiem kto to ... Oczywiscie szukałem swojego opiekuna bo taki miałem dziś cel... Ma ktoś pomysł, jak podróżować dalej niz obręb okolicy gdzie spimy lub gdzie sie budzimy??i skąd Ci wszyscy ludzie??O czym myślicie jak przechodzicie przez przedmioty?? Zna ktos jakąś wskazówkę, by urozmaicić sobie czas spędzony podczas wyjscia?? |
|
|
|
![]() |
10.02.2013 - 18:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wow, zazdroszcze Wam tego całego OOBE :)
Ja raz prawie wychodziłam, ale po chwili się zniechęciłam bo było to bardzo męczące, i wróciłam do ciała. A potem była chwila snu, i przebudzenie z paraliżem :( No właśnie, jak można wyjść z ciała podczas paraliżu? Wiem że z LD można spróbować stworzyć jakiś portal albo coś, ale podczas paraliżu, kiedy nasze ciało nie może się poruszać? Jak odróżnić ciało mentalne od tego fizycznego, skoro podczas paraliżu najbardziej zwracamy uwagę na fizyczne ciało (w końcu jesteśmy zdziwieni, że nie możemy się poruszać!) Ale tak jak powiedziałam- zazdroszczę :) moja przygoda z OOBE dopiero się zaczyna. Co prawda LD miałam już setki, a ostatnio coraz bardziej nad tym pracuje (staram się jak najdłużej utrzymywać mój świadomy sen) tylko że w śnie mam taką głupią świadomość że wszyscy ludzie, całe otoczenie jest tylko wyobraźnią... a OOBE pewnie sprawia inne wrażenie :) Ja jestem ciekawa jaki jest mój opiekun, kiedyś próbowałam z nim porozmawiać w myślach (w zupełnej ciszy, skupiona na jednym punkcie, prosiłam by dał mi jakiś znak itp) i skończyło się na tym że okropnie skoczyło mi ciśnienie w uszach! Już nie mówiąc o tym że przez kilka następnych dni byłam po prostu bez sił... Tak jakby chciał powiedzieć- nie interesuj się mną za bardzo! :/ I chociaż czuje jego obecność... nie wiem czy to może objawy schizofrenii, czy Bóg wie czego, ale jak czytam tak o OOBE i tych opiekunach, to jest mi zawsze masakrycznie zimno, no i aż ciarki mam. |
|
|
|
Foks Pare Wyjsc Z Paraliżu.... 03.02.2013 - 11:36
RychuBaca CYTAT(Foks @ 03.02.2013 - 11:36) Ma ... 03.02.2013 - 12:37
zx12 CYTAT(Foks @ 03.02.2013 - 11:36) w j... 03.02.2013 - 14:03
Foks CYTAT(zx12 @ 03.02.2013 - 14:03) Prz... 03.02.2013 - 14:37
uncommon Drzwi i okna najlepiej z kopa albo łokciem szyby ... 03.02.2013 - 14:05
Foks CYTAT(uncommon @ 03.02.2013 - 14:05)... 03.02.2013 - 14:40
uncommon Kim dla ciebie jest twój opiekun ?
Chce wiedzie... 03.02.2013 - 14:52
Zielarz Gajowy Wam kury szczać prowadzić, a nie obenautyką si�... 03.02.2013 - 14:57
Tenshin Zazdroszczę, mi ostatnio nie wychodzi.
Chyba nie... 03.02.2013 - 15:09
Foks CYTAT(Tenshin @ 03.02.2013 - 15:09) ... 03.02.2013 - 17:13![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |