CYTAT(iumi @ 10.02.2013 - 17:57)

Mysle ze to mozliwe, tez kilka razy snila mi sie postac ,ktora mi pomagala, chronila mnie...
Jednak nie moge w 100% stwierdzic, ze to byl moj opiekun.
W zasadzie nie ma to znaczenia abyś to stwierdzał bo oni są i bez Twojego stwierdzenia :)
Powiem trochę Wam dla czego w zasadzie u mnie opiekunowie grają drugie skrzypce. W intencji lub pytaniu przed snem zwracam się bezpośrednio do mojego Atamana czyli do siebie właśnie bo oryginalnie przecież jesteśmy duszą - prawda? Ataman jest wszystkowiedzący i dokładnie wie jak ten sen poprowadzić więc przewodnicy moi raczej odgrywają bierną rolę jako moi towarzysze raczej - tak to przynajmniej wygląda. W śnie jestem albo uczestnikiem albo coraz częściej obserwatorem.
Czy mnie czegoś uczą - wcześniejsze pytanie Zielarza Gajowego to odpowiem tak, że za bardzo, na razie nie miałem snu, który bym pamiętał z nauki (nigdy nie przepadałem za nauką). Zdecydowanie jednak miałem już parę testów, które zdałem pozytywnie. Zupełnie niedawno otrzymałem tytuł magistra inżyniera. Wiem, że może się to wydawać nieco zabawne ale mówię serio! Tak mi się śniło i co ciekawe podobne tytuły otrzymują na sennych uniwersytetach inni śniący. Byłem do tego bardzo sceptycznie nastawiony do póki nie przyśniło się to mnie :)