oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kontakt Ze Zmarłym
zupełniezielony
post 11.02.2013 - 20:28
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam.
Piszę tutaj już w skrajnej desperacji, bo nie chciałem zaśmiecać forum. Chciałbym was tylko poprosić, o wsparcie. Ale o co chodzi? Już wyjaśniam...
Wczoraj zmarła moja ukochana Babcia. Gdy jeszcze byłem gimbusem, pomagała mi zawsze w matematyce. Zawsze miałem z nią dobry kontakt. No i cała sprawa w tym, że nie chciałbym go zrywać.
W pierwszej części trylogii jest napisane o pomocy w wychodzeniu przez rodzinę Monroea. O 4 w nocy chciałbym was prosić o taką samą formę pomocy. Data do ustalenia. Pierwsze oobe jeszcze przede mną, ale mam nadzieję, że mogę liczyć na waszą pomoc.
Jeśli nie chce wam się wstawać o 4 w nocy, to prosiłbym chociaż o zamieszczenie rad dla mnie. Może to być równocześnie forma eksperymentu, sprawdzającego mit o zdalnej pomocy z "podróży poza ciałem" na temat zdalnej pomocy w wyjściu. Jeśli ktoś chętny, proszę o zgłoszenie się w komentarzu.
Od razu zaznaczam:
Nie, nie chcę PM. To mógłbym zrobić sam.
Jeśli coś się stanie któremuś z uczestników eksperymentu, w zależności od woli mogę wziąć odpowiedzialność
za szkody.

Proszę was, pomóżcie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Zielony
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Darek Sugier
post 11.02.2013 - 22:26
Post #2

Dusza Towarzystwa

Dla przykładu, mój kuzyn Krzysiek, co go opisuję w „MiWPC”, jest już świadomy, że zmarł. Przychodzi do swojego ciężko chorego ojca w snach, przychodzi też do mnie, jednak świadomość zdobył nie dawno, czyli grubo ponad 10 lat po śmierci.

Zaś mój ojciec, zmarły w 1986, do tej pory nie wie że umarł… Hela, moja babcia, już coś zaczyna kumać, ale nie do końca. Ze zmarłymi bywa różnie. W zależności jak się pozbierają. To od nich w dużej mierze zależy jak szybko zbiorą swoje aspekty.

Niektóre z nich zaspakajają niespełnienia i włóczą się po poza. Wówczas główne ja zmarłego nie ma pełnej świadomości. Bardzo podobnie jest z żyjącymi, tylko oni mają fizyczne ciała. Ich aspekty też się włóczą po poza. Cześć jest tu w realu, siedzi w ja, w ciele, a część tam po poza się buja.

Wygląda to tak, że zarówno świadomość żyjącego jak i zmarłego zależna jest od zebranych przez siebie aspektów, zebrania siebie do kupy.

DS

Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski
Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski
Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009
porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002

+Quote Post
Foks
post 11.02.2013 - 22:42
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Drogi Darku, mam pytanie czym jest energia którą odczuwam ilekroć pomyśle o swoim opiekunie, zmarłej babci, czy o tych co mi pomogli w astralu?? ilekroć pomyślę chociażby o Jezusie to mam takie same ciareczki, zazwyczaj jak jestem super zrelaksowany, nawet jak myślałem o babci zupełniezielonego też odczuwałem takie wibracje jakby dawali znać o sobie... ten rodzaj wibracji jest jakby impuls odczucie podobne jak wtedy kiedy mówi sie ,,śmierć cie powąchała'' tylko ja sam potrafię takie ciarki tworzyć....i nie występują od tak...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park