Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Myślą Do Strefy Przycielesnej
spryt2345
post 12.02.2013 - 17:44
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8926

jak myślicie czy podczas świadomego snu za pomocą myśli można przenieść sie do świata fizycznego ciałem astralnym?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 13.02.2013 - 19:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9274

Jeśli chodzi o główny temat postu- chodzi ci ogólnie o przejście ze snu do OOBE?
Czy o coś innego?
Jeśli chodzi o OOBE, to ja tam nie praktykuje żadnych metod medytacyjnych czy Bóg wie jakich, tylko właśnie w LD myślę sobie ,,chce wyjść z ciała". Miałam tak dwa razy, za pierwszym razem nie udało mi się wyjść bo się cofnęłam (ale to z powodu strachu). Dziś miałam tak znowu, to zawsze jest takie dziwne uczucie, i nagle robi ci się ciemno przed oczyma, odczuwasz szumy takie dziwne, no i rwie cię do przodu. Niestety dziś gdy tylko usłyszałam takowe szumy pomyślałam ,,nie nie nie chce" i na tym się skończyła moja przygoda :b
Się trochę wystraszyłam :) Ale będę próbować!
Następnym razem gdy już będę się wyrywać i nie będę mogła wyjść, poproszę kogoś o pomoc :)

Ale tak wgl- tylko się nie przestrasz tego że jak się cofniesz, to za pewne się obudzisz, i będziesz mieć paraliż senny. Ja dziś miałam prawie paraliż, czułam jak mnie już dopadał, ale zaczęłam ruszać rękoma i się odparaliżowałam (achh, neologizmy :))

Mówię to bo nie wiem czy jesteś początkujący czy co? Ja też, żeby nie było że się jakoś wywyższam, tylko mówię jak to ja sobie z tym radzę na poziomie początkującego :)

Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic