oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Hiperfizyka
luzak067
post 21.02.2013 - 16:11
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Poniżej film, który znalazłem na portalu wolnaludzkosc.pl

Hiperfizyka w 12 minut.
Czy ktoś z Was wczesniej spotkał się z terminem "hiperfizyka" ?
Jakie to ma naukowe podstawy ?
jak to się ma do "duchowości" ?
i Co o tym sądzicie ?

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kronopio
post 21.02.2013 - 17:24
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

naukowych podstaw absolutnie żadnych się nie dopatrzyłem. Z duchowościa też niewiele wspólnego. Próbuje wszepiać system przekonanń a la new age więc bardziej pod religie podchodzi.
Pierwsze zdanie mói wile o autorach:
"Nazywam się Joanna Rajska. Jestem psychotronikiem ze specjalnością psychologii alternatywnej. Dzięki temu, że jestem również lightworkerem dysponuję specjalnymi możliwościami"
Jak dla mnie stronka ma za zadanie budowanie autorytetu autorów by ci mieli zbyt na swoje usługi:
"Przede wszystkim wykonać skutecznie i szybko tzw. oczyszczanie, czyli pozbywanie się traum i zalęgających pokładów balastowej materii umysłu będących efektem emocji i toksycznych programów. Można również usunąć z umysłu i tzw. „duszy” niepożądane programy utrudniające życie i rozwój"
Jak nie wiadomo o co chodzi to juz po chwili wiadomo o co chodzi.

+Quote Post
xylotet
post 26.02.2013 - 22:40
Post #3

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Kronopio @ 21.02.2013 - 17:24) *
naukowych podstaw absolutnie żadnych się nie dopatrzyłem. Z duchowościa też niewiele wspólnego. Próbuje wszepiać system przekonanń a la new age więc bardziej pod religie podchodzi.
Pierwsze zdanie mói wile o autorach:
"Nazywam się Joanna Rajska. Jestem psychotronikiem ze specjalnością psychologii alternatywnej. Dzięki temu, że jestem również lightworkerem dysponuję specjalnymi możliwościami"
Jak dla mnie stronka ma za zadanie budowanie autorytetu autorów by ci mieli zbyt na swoje usługi:
"Przede wszystkim wykonać skutecznie i szybko tzw. oczyszczanie, czyli pozbywanie się traum i zalęgających pokładów balastowej materii umysłu będących efektem emocji i toksycznych programów. Można również usunąć z umysłu i tzw. „duszy” niepożądane programy utrudniające życie i rozwój"
Jak nie wiadomo o co chodzi to juz po chwili wiadomo o co chodzi.

To jest podrecznik ''nowej Fiyzki'' nie zawierajacz ani jednej linijki formalizmu matematycznego.... :-)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park