oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Iluzje, Mentalizm Itp.
xKimberly
post 02.03.2013 - 17:48
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jest może ktoś na forum, kto interesuje się iluzjami, coś w ten deseń? Mnie najbardziej ciekawi telekineza i od dzisiaj zaczynam ćwiczenia na papierowym kwadraciku, aby go poruszyć :) Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
serafis
post 02.03.2013 - 20:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja się interesuję przyczynami. Iluzje pod to wchodzą. Ale takie psychofizyczne... według mnie...eeee... masz na myśli podanie komuś iluzję zamiast poprawnego odbioru rzeczywistości? Jak tak, to jedynie słowami, uczuciami, można tak kogoś manipulować, by oszukiwana przez nas osoba robiła to, co chcemy. Jak nie, to tworzenie miraży, czy cokolwiek innego, co zaburza odbieranie rzeczywistości przez innych, ciężko wytworzyć. Trzeba potrafić manipulować energią i wiedzieć co potem z tym zrobić.
Myślałem, by nauczyć się telekinezy, jednak dlatego, gdyż uważałem się za gorszego od innych i chciałem umieć coś niezwykłego, niecodziennego (ego).
Czy jest to możliwe (telekineza)? Oczywiście. Manipulowanie ciałkiem eterycznym, jako że jest tuż nad ciałem fizycznym, nie jest trudne. Jednak mozolne.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park