oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Iluzje, Mentalizm Itp.
xKimberly
post 02.03.2013 - 17:48
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jest może ktoś na forum, kto interesuje się iluzjami, coś w ten deseń? Mnie najbardziej ciekawi telekineza i od dzisiaj zaczynam ćwiczenia na papierowym kwadraciku, aby go poruszyć :) Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 03.03.2013 - 16:52
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(xKimberly @ 02.03.2013 - 17:48) *
Jest może ktoś na forum, kto interesuje się iluzjami, coś w ten deseń? Mnie najbardziej ciekawi telekineza i od dzisiaj zaczynam ćwiczenia na papierowym kwadraciku, aby go poruszyć :) Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami.

Próbowałem poruszać keidys ten kwadracik, najdziwniejsze w tym było to że kiedy wyszedłem z pokoju on zaczął się kręcic a w pokoju nie było nikogo. Czasami coś od samości w pokoju sie obsunie jakaś ksiązka czy coś spadnie co przez długi okres czasu było na miejscu. W dzien i godzine śmierci dziadka spadł plakat z Jordanem w moim pokoju wtedy miałem 12 lat. Jak byłem dzieckiem miałem taki samolot zwykły z papieru, kręciłem się w kółko i ni z tąd ni z owąd ujrzałem siebie leżącego przy szafie z zakrwawioną głową. Do teraz czasami wspominam to wydarzenie i nie potrafię określic czy to iluzja była....

+Quote Post
Messanger
post 04.03.2013 - 15:28
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Foks @ 03.03.2013 - 16:52) *
Próbowałem poruszać keidys ten kwadracik, najdziwniejsze w tym było to że kiedy wyszedłem z pokoju on zaczął się kręcic a w pokoju nie było nikogo.

Fascynujące, ale mam pytanie... ^_^

Skąd wiesz, że się zaczął kręcić? Przecież nie mogłeś tego widzieć, skoro nie było Cię w pokoju :D. Ba, podobno w tym pokoju nie było nikogo. To jest dopiero CZARNA MAGJA :).

@Oluś

Na drugi raz nagraj jak władasz magiczną energią do przesuwania sześcianu. A najchętniej obejrzymy to na żywo... :)

+Quote Post
iumi
post 04.03.2013 - 16:48
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Messanger @ 04.03.2013 - 16:28) *

@Oluś

Na drugi raz nagraj jak władasz magiczną energią do przesuwania sześcianu. A najchętniej obejrzymy to na żywo... :)[/i][/b]

Nie czuję potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park