oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Iluzje, Mentalizm Itp.
xKimberly
post 02.03.2013 - 17:48
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jest może ktoś na forum, kto interesuje się iluzjami, coś w ten deseń? Mnie najbardziej ciekawi telekineza i od dzisiaj zaczynam ćwiczenia na papierowym kwadraciku, aby go poruszyć :) Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 04.03.2013 - 18:12
Post #2

Dupa Towarzystwa

Mesiak? Słyszałeś może o tych typkach co karzą się zaszyć w namiotach i mówią uczniakom, że po trzech dniach znikną, rozpuszczą ciało w procesie medytacji? Zostają chyba po nich tylko włosy:)

Pewnie to też iluzja? Czy nie? Ja wiem tyle, że skoro z plemnika i jaka wychodzi człowiek to wszystko jest możliwe:) Nie było nas i jesteśmy i znikniemy znowu!!!!!! Magia!!!!!!!

+Quote Post
Foks
post 04.03.2013 - 23:10
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Suniemyyyy <<--- klikaj

Energia jest wszędzie wokół nas chociażby gacie które się elektryzują itd...

Znacznie lepszym projektem jest CityLight Street Lamp, koncept anonimowego autora, któremu w ubiegłym roku udało się zgarnąć nagrodę w konkursie The Green Dot Awards. Projekt dotyczy ulicznych lamp zasilanych energią kinetyczną, dzięki specjalnym mechanizmom, napędzanych przez przechodzących ludzi.

skoro jest taka możliwosc to być moze jakimś sposobem można magazynować taka energie do poruszania przedmiotów...

Gadzety które sprawiaja ze coś lewituje też juz są w sprzedaży.Fakt są zasilane prądem ale gdyby znaleźli zastępstwo na jakąś energię to dalibyśmy rade przenosić dosłownei wszystko.

http://www.youtube.com/watch?v=zmlQFLRnhno

Wiktor Schauberger (ur. 30 czerwca 1885 w Holzschlag, zm. 25 września 1958 w Linz) ? Austriak, leśniczy, naturalista i wynalazca technologii implozji, rozwijał własne teorie na bazie "wirów w płynach". W czasie II wojny światowej zatrudniony przez nazistów do budowy maszyn latających. Jakkolwiek kilka z jego prac zostało potwierdzonych przez naukę, większa ich część jest uznawana za pseudonaukę.

Można by tak wymieniać bez konca...We wszystkim jest choć odrobina prawdy i zdanai ludzi są podzielone jedni są dociekliwi a drudzy wolą wycedzic kogoś sikiem prostym mając się za cwaniaka...Tylko ze jak takiego cwaniaka spotykam w cztery oczy to nawet jak o oobe pierdole non stop to nic mi nie powie bo przeważnie małe pieski głośno szczekają i gó**o mnie obchodzi że czasami wytłumaCZAM coś siłą. Ta siła którą przekazuje sprzedajac lamusowi liscia to też energia, tylko że używana nawet przez neandertalczyków mamy XXI w. można sie śmiać z obracajacych sześcianów nawet jakby to było kłamstwo a człowiek jest dobry neich sobie gada przecież wszystko przemija gadka ta przeminie a i tak wszyscy znajdziemy się tam gdzie sie znajdziemy:) hehehe wiem powiedział co wiedział :]

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park