oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Bez Wibracji ?
emissions
post 14.03.2013 - 08:49
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam, Czy oobe może nastąpić bez wibracji? Otoż dzisiejszej nocy miałam przepiękne doświadczenie / zwykle marzenie senne? Tu jest problem nad którym się zastanawiam.. "śniło mi się", że bawię się z moim owczarkiem niemieckim (w zeszłym roku musieliśmy go uspać) w ogrodzie. Między nami była bardzo duża więź wkońcu byłam jego panią przez 10 lat. Wyglądało to jak zwykły dzień sprzed 3 lat. Jednak przedtem nie czułam wibracji a w trakcie tego "snu" byłam świadoma, bynajmniej zdawałam sobie sprawę, że musi to być piękny sen bo Amona już od dawna nie ma i że niedługo się skończy. Po czym miałam jeszcze kilka innych motywów, oprócz sennego spotkania z moim psiakiem nie pamiętam reszty.. Jak to rozumieć?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
serafis
post 14.03.2013 - 15:29
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Oczywiście:
1.Metoda pośrednia (odzyskanie świadomości w poza - jednak przeważnie występuje to u doświadczonych)
2.Doświadczyłem przejścia z LD do OOBE dzięki wierszykowi (Raz, dwa zamykam LD, raz dwa wchodzę w OOBE), bez wibracji, jedynie "dziwne" uczucie robienia "czegoś" ze świadomością.
3..... (wiele innych, których na ten moment nie znam)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park