Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oobe Bez Wibracji ?
emissions
post 14.03.2013 - 08:49
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9349

Witam, Czy oobe może nastąpić bez wibracji? Otoż dzisiejszej nocy miałam przepiękne doświadczenie / zwykle marzenie senne? Tu jest problem nad którym się zastanawiam.. "śniło mi się", że bawię się z moim owczarkiem niemieckim (w zeszłym roku musieliśmy go uspać) w ogrodzie. Między nami była bardzo duża więź wkońcu byłam jego panią przez 10 lat. Wyglądało to jak zwykły dzień sprzed 3 lat. Jednak przedtem nie czułam wibracji a w trakcie tego "snu" byłam świadoma, bynajmniej zdawałam sobie sprawę, że musi to być piękny sen bo Amona już od dawna nie ma i że niedługo się skończy. Po czym miałam jeszcze kilka innych motywów, oprócz sennego spotkania z moim psiakiem nie pamiętam reszty.. Jak to rozumieć?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sagle
post 14.03.2013 - 20:41
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9321

Ja ostatnio nieco zaniechałem starania związane z wyjściem, z powodu braku czasu :/ , ale jeśli chodzi o obe bez wibracji to ja jak na razie tylko takie miałem (być może nie pamiętam ich, ale miałem i wibracje po których nic nie nastąpiło). Teraz mam zamiar/chęć/marzenie znowu wyjść poprzez metodę, którą sobie ułożyłem przez pomieszanie różnych elementów, różnych technik ;).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic