oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co Widać W Ciemności?
Negai1
post 13.03.2013 - 06:39
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hej, dzisiaj temat którego nie wiedziałam jak nazwać więc nazwałam tak dziwnie.

Mam pytanie
Czy jeśli wychodzimy z ciała przez LD, i obudzimy się w ciele astralnym w naszym ciele, to czy możemy zobaczyć coś z OOBE? Czy możliwe jest zobaczyć wtedy hipnagogi albo coś takiego?

Dobra oto moja historia:
Spałam sobie pięknie, nagle dostałam LD, i pomyślałam o wizualizowaniu lustra. Nie chciałam przejść do OOBE tylko przejść do snu przyjaciółki. Niestety nawet nie zdołałam wymyślić sobie lustra, bo pomyślałam o opiekunie, i poczułam delikatny (ale na prawdę delikatny) szum w uszach i ciemność przed oczyma. I tu nasuwa się moje dodatkowe pytanie- czy w miare coraz częstszego wychodzenia wibracje są mniejsze podczas wychodzenia? Bo ja tak mam i nie wiem czy to dobrze. Ale wracam do historii. Niby ciemność przed oczyma, ale nie do końca. Widziałam tak jakby przez powieki (zamknięte), nie byłam jeszcze do końca w OOBE, znajdowałam się we własnym ciele w ciele astralnym. I już od początku gdy widziałam ciemność, dostrzegłam taki biało fioletowy garnitur przed oczyma. Myśle sobie- chwila, o co chodzi? Zrozumiałam że nie moge wyjść bo niedługo muszę wstać i iść do szkoły. Nagle dostrzegłam że garnitur ten to nie tylko ubranie, ale ktoś jest w niego ubrany (widziałam czyjąś szyje). Ten ktoś jakby lewitował nade mną. nie widziałam jego twarzy, bo się nie ruszałam, a musiałabym podnieść głowe by zobaczyć. I się obudziłam w fizycznym ciele bo za długo zwlekałam.

I tu moje pytanie- co to mogło być? :) Plus to pytanie z wibracjami
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Krisss
post 15.03.2013 - 20:19
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Zwiazane czy nie zwiazane -)) to widzenie zamknietymi oczami jest chyba dosc powszechne, czytalem o nim w wielu wielu ksiazkach o OBE, anglofoni nazywaja to astral sight, we Francji stalo sie to nawet oficjalna nazwa web situ poswieconego wlasnie tematyce OBE...

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park