|
|
13.03.2013 - 06:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej, dzisiaj temat którego nie wiedziałam jak nazwać więc nazwałam tak dziwnie.
Mam pytanie Czy jeśli wychodzimy z ciała przez LD, i obudzimy się w ciele astralnym w naszym ciele, to czy możemy zobaczyć coś z OOBE? Czy możliwe jest zobaczyć wtedy hipnagogi albo coś takiego? Dobra oto moja historia: Spałam sobie pięknie, nagle dostałam LD, i pomyślałam o wizualizowaniu lustra. Nie chciałam przejść do OOBE tylko przejść do snu przyjaciółki. Niestety nawet nie zdołałam wymyślić sobie lustra, bo pomyślałam o opiekunie, i poczułam delikatny (ale na prawdę delikatny) szum w uszach i ciemność przed oczyma. I tu nasuwa się moje dodatkowe pytanie- czy w miare coraz częstszego wychodzenia wibracje są mniejsze podczas wychodzenia? Bo ja tak mam i nie wiem czy to dobrze. Ale wracam do historii. Niby ciemność przed oczyma, ale nie do końca. Widziałam tak jakby przez powieki (zamknięte), nie byłam jeszcze do końca w OOBE, znajdowałam się we własnym ciele w ciele astralnym. I już od początku gdy widziałam ciemność, dostrzegłam taki biało fioletowy garnitur przed oczyma. Myśle sobie- chwila, o co chodzi? Zrozumiałam że nie moge wyjść bo niedługo muszę wstać i iść do szkoły. Nagle dostrzegłam że garnitur ten to nie tylko ubranie, ale ktoś jest w niego ubrany (widziałam czyjąś szyje). Ten ktoś jakby lewitował nade mną. nie widziałam jego twarzy, bo się nie ruszałam, a musiałabym podnieść głowe by zobaczyć. I się obudziłam w fizycznym ciele bo za długo zwlekałam. I tu moje pytanie- co to mogło być? :) Plus to pytanie z wibracjami |
|
|
|
![]() |
15.03.2013 - 20:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zwiazane czy nie zwiazane -)) to widzenie zamknietymi oczami jest chyba dosc powszechne, czytalem o nim w wielu wielu ksiazkach o OBE, anglofoni nazywaja to astral sight, we Francji stalo sie to nawet oficjalna nazwa web situ poswieconego wlasnie tematyce OBE...
|
|
|
|
15.03.2013 - 22:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zwiazane czy nie zwiazane -)) to widzenie zamknietymi oczami jest chyba dosc powszechne, czytalem o nim w wielu wielu ksiazkach o OBE, anglofoni nazywaja to astral sight, we Francji stalo sie to nawet oficjalna nazwa web situ poswieconego wlasnie tematyce OBE... Powiedz cos wiecej na ten temat Krisss ;> |
|
|
|
Negai1 Co Widać W Ciemności? 13.03.2013 - 06:39
iumi Wedlug R. Monroe'a czestotliwosc wibracji wzra... 13.03.2013 - 19:19
Krisss Z wlasnego doswiadczenia niestety nic nie moge pow... 15.03.2013 - 23:02
iumi CYTAT(Krisss @ 15.03.2013 - 23:02) t... 16.03.2013 - 12:42
Krisss Prosze bardzo :
http://www.astralsight.com/
jest j... 16.03.2013 - 13:18![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |