oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe Bez Wibracji ?
emissions
post 14.03.2013 - 08:49
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam, Czy oobe może nastąpić bez wibracji? Otoż dzisiejszej nocy miałam przepiękne doświadczenie / zwykle marzenie senne? Tu jest problem nad którym się zastanawiam.. "śniło mi się", że bawię się z moim owczarkiem niemieckim (w zeszłym roku musieliśmy go uspać) w ogrodzie. Między nami była bardzo duża więź wkońcu byłam jego panią przez 10 lat. Wyglądało to jak zwykły dzień sprzed 3 lat. Jednak przedtem nie czułam wibracji a w trakcie tego "snu" byłam świadoma, bynajmniej zdawałam sobie sprawę, że musi to być piękny sen bo Amona już od dawna nie ma i że niedługo się skończy. Po czym miałam jeszcze kilka innych motywów, oprócz sennego spotkania z moim psiakiem nie pamiętam reszty.. Jak to rozumieć?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Madlene26
post 15.03.2013 - 23:21
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam . Dobry Wieczór wszystkim. Emissions jeśli chodzi o zmarłych ja nie miałam takiej przygody. Jednak opowiem histroirę które się przydarzyły moim znajomym. Siedzieliśmy na działce ja i mój były chłopak. Bardzo przeżywałam śmierć przyjaciela, nie mogłam uwierzyć że on nie zyje, chciałam odnaleźć jego grób ale sie bałam bo wierzyłam ze może to nie prawda a ja znów go spotkam. Nikt nie potrafił mi powiedzieć gdzie on jest, jego grób.Rozpłakałam sie i nie wiem czemu zaczełam go wzywać imie i nazwisko. Nagle mój chłopak przytulił mnie. Po chwili ja patrze a On sie cały telepie i nie moze słów wypowiedzieć . Powiedział mi że czas jakby nagle stanął w miejscu a On Mój przyjaciel jakby z ziemi wyrósł (nie wiem tak opisywał to mój chłopak)Chciał mnie dotknąć ale coś mu nie pozwalało, przekazał mu wszystkie odczucia cierpienie i ból które zaznał na ziemi i chciał abym odwiedziła jego grób. Po dwóch dniach odnaleźliśmy jego grób.To jest dopiero dziwne nie wiem jak to wytłumaczyć. Znowu inna sytuacja Rozmawiałam z kolegą i niestety obudziłam w nim wspomnienia o zmarłej jego mamie , bylo mi głupio bo On sie rozpłakał przeze mnie , nie powinnam poruszać tych tematów, pierwszy raz zobaczyłam jak płacze. Opowiedziałam mu kiedyś trchę o oobe.On pierwszy raz o tym usyszał a i nie wierzy w takie rzeczy. Na drugi dzień zadzwonił i powiedział mi ze wydarzyło się coś dzwinego i ze chyba mam racje z tym co mówiłam. o 4 nad ranem po moim telefonie ponoć zamknał oczy i znalazł sie w jakimś miejscu gdzie było jasna same świtło a Ona jego mama stała przed nim , powiedziała mu że widzi ze sobie świetnie sam radzi , a potem i to dziwmne jest ja sie pojawiłam i rozmawiałam z jego mama Ona powiedziała ze widzi to ze ja przy nim jestem i Krzywda nam sie nie stanie. Opisywał ze było to tak realne, i oczywiscie był w szoku , pirwszy raz ttakie cos mu się przydarzyło. I tyle takich opowieści reszte nie pamietam chyba :-) pozdrawiam i dobrej nocy zyczę a i przepraszam ze tak chaotycznie napisałam ten post. mam nadzieję ze da sie to odczytać heh
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park