|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Proponuje wam posluchanie tego krociutkiego utworka, zrobilem zaledwie kilka dni temu, a dzisiaj dedykuje go wszystkim sympatycznym uczestnikom forum OOBE.pl ! -)))
Krociutki temacik, zaledwie 1min, ale ktory bedzie sluzyl jako 1-sza czesc (intro) do innego utworu, duzo dluzszego 6m23, pelnego ognia, dymu i elektrycznosci ! (rock-trance-dubstep). Troche offtop, ale nie do konca, poniewaz utworek powstal czesciowo pod wplywem niedawnej ozywionej dyskusji na tutejszym forum, a takze i przede wszystkim dzieki tworczej inspiracji pewnej Przecudnie Milutkiej Energii (PME), ktora jak zechce to sama sie ujawni i zmaterializuje... W srodku zamiescilem lekki Hemi-Sync , 10Hz. Jesli wiec ktos raptem stwierdzi ze jest swietny, inteligentny, pogodny, pomyslowy i pod kazdym wzgledem wspanialy – prosze nie panikowac : utwor sie skonczy i wowczas wszystko powroci do normy! Obrazki zostaly zrobione tak na szybciutko, jesli ktos ma lepszy pomysl to bardzo chetnie. Prosze tylko zostawic to zdjecie Pimusia z samego poczatku (Pimus = PME = Przecudnie Milutka Energia), naprawde namordowalismy sie aby je uzyskac. Zwlaszcza ja : podrzucalem ja w gore, a nastepnie lecialem szybko do aparatu aby pstryknac zanim spadnie na podloge. Ma pelno siniakow, szkoda zeby zdjecie sie zmarnowalo. Zycze wszystkim milej (krociutkiej) podrozy... [edit : na prosbe Pogotowia Ratunkowego – z tym podrzucaniem to byl tylko taki zart, uprzejmie prosze nie rzucac o podloge swojej dziewczyny czy mlodszej siostry, blagam !] Koniec na video jest troszeczke dalej niz by sie wydawalo... |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Trzeba przyznać to było piekne
Biegłemm do Ciebie ale przez chwile się zawachałem jak już nadzy mamy stac:) Ja bym umarł z zazdrości a to najgorsze co znam, ale staram się czasem;;p |
|
|
|
Krisss Malutki Muzyczny Offtop
Krisss Dzieki wszystkim ktorzy zatrzymali sie chwileczke ... 
Natasza CYTAT(Krisss @ 21.03.2013 - 02:13) D... 
masa CYTAT(Natasza @ 21.03.2013 - 20:41) ... 
Natasza CYTAT(masa @ 21.03.2013 - 21:34) :aw... 
Krisss CYTAT(Natasza @ 21.03.2013 - 21:53) ...
Zielarz Gajowy Dopiero dzisiaj miałem wątpliwą przyjemność p...
masa Zielu uwielbiam, On jest dla mnie zawsze wyrozumia...
Krisss Dzieki Nataszo za te mile slowka, cala zasluga jes...
Zielarz Gajowy Czyżby przeszedł Ci Krisss po ciele zimny dreszc...
masa Ciake czy nastepnym razem jak ją spotkam dam też...
Jago Doceniam kunszt kompozytorski, doskonale się wszy...
masa Ucieszyłem się kidy zobaczyłem swój awatar i j...
Krisss Spoko Masa, to przyjaciel -)) a gdzie ty tak bieg...
Zielarz Gajowy Gitary, spokojne brzmienie to tu jago:)
https://w... 
Jago No niestety, ciężko mi zaakceptować elektronik�...
Krisss Zielarz, upadlem na tylek : wiec ty tez wladasz cz... 
Jago "Ale ale.... : moze wsrod Szanownych Forumow...
masa Zazdroszcze ci że tak pieknie grasz i że palce m...
Zielarz Gajowy Ja mogę "śpiewać". Mam talent do eksp...
Krisss Czyli w razie czego – mamy juz wokaliste, ba... ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |