oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Malutki Muzyczny Offtop
Krisss

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Proponuje wam posluchanie tego krociutkiego utworka, zrobilem zaledwie kilka dni temu, a dzisiaj dedykuje go wszystkim sympatycznym uczestnikom forum OOBE.pl ! -)))

Krociutki temacik, zaledwie 1min, ale ktory bedzie sluzyl jako 1-sza czesc (intro) do innego utworu, duzo dluzszego 6m23, pelnego ognia, dymu i elektrycznosci ! (rock-trance-dubstep).

Troche offtop, ale nie do konca, poniewaz utworek powstal czesciowo pod wplywem niedawnej ozywionej dyskusji na tutejszym forum, a takze i przede wszystkim dzieki tworczej inspiracji pewnej Przecudnie Milutkiej Energii (PME), ktora jak zechce to sama sie ujawni i zmaterializuje...

W srodku zamiescilem lekki Hemi-Sync , 10Hz. Jesli wiec ktos raptem stwierdzi ze jest swietny, inteligentny, pogodny, pomyslowy i pod kazdym wzgledem wspanialy – prosze nie panikowac : utwor sie skonczy i wowczas wszystko powroci do normy!

Obrazki zostaly zrobione tak na szybciutko, jesli ktos ma lepszy pomysl to bardzo chetnie.
Prosze tylko zostawic to zdjecie Pimusia z samego poczatku (Pimus = PME = Przecudnie Milutka Energia), naprawde namordowalismy sie aby je uzyskac. Zwlaszcza ja : podrzucalem ja w gore, a nastepnie lecialem szybko do aparatu aby pstryknac zanim spadnie na podloge. Ma pelno siniakow, szkoda zeby zdjecie sie zmarnowalo.

Zycze wszystkim milej (krociutkiej) podrozy...

[edit : na prosbe Pogotowia Ratunkowego – z tym podrzucaniem to byl tylko taki zart, uprzejmie prosze nie rzucac o podloge swojej dziewczyny czy mlodszej siostry, blagam !]

Koniec na video jest troszeczke dalej niz by sie wydawalo...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
masa

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Trzeba przyznać to było piekne
Biegłemm do Ciebie ale przez chwile się zawachałem jak już nadzy mamy stac:)
Ja bym umarł z zazdrości a to najgorsze co znam, ale staram się czasem;;p
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park