|
|
29.03.2013 - 00:08
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Otóż pewien czas temu zainteresowałem się uczeniem się, zapamiętywaniem oraz czytaniem fotograficznym.
Po przeczytaniu kilku książek stwierdziłem, że nauka poprzez świadomość jest bardzo mało efektowna, a czas który spędzam w szkole jest marną inwestycją. Gdy poznałem czytanie fotograficzne zainteresowała mnie moc podświadomości, jej potęga i skrytość. Jej możliwości są niepojęte, ogrom nie poznany, a zakamarki nie przemierzone. Wystarczy tylko znaleźć klucz. Moim głównym celem jest zdobywanie informacji i ich przyswojenie w jak najkrótszym czasie. Chce połączyć ze sobą kilka metod by powstała jedna prowadząca do celu. A więc szukamy świadomie klucza do podświadomości, możemy użyć takich metod jak : Autohipnoza i hipnoza LD i Obee czytanie fotograficzne focusy i inne stany świadomości NLP (programowanie neurolingwistyczne) i inne, proszę o wasze propozycje. Gdy poznam waszą opinie na temat tego eksperymentu to napiszę co udało mi się rozkminić. A poza tym wszystkim to kto jest chętny by testować takie coś? |
|
|
|
![]() |
29.03.2013 - 12:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Otóż pewien czas temu zainteresowałem się uczeniem się, zapamiętywaniem oraz czytaniem fotograficznym. Po przeczytaniu kilku książek stwierdziłem, że nauka poprzez świadomość jest bardzo mało efektowna, a czas który spędzam w szkole jest marną inwestycją. Gdy poznałem czytanie fotograficzne zainteresowała mnie moc podświadomości, jej potęga i skrytość. Jej możliwości są niepojęte, ogrom nie poznany, a zakamarki nie przemierzone. Wystarczy tylko znaleźć klucz. Moim głównym celem jest zdobywanie informacji i ich przyswojenie w jak najkrótszym czasie. Chce połączyć ze sobą kilka metod by powstała jedna prowadząca do celu. A więc szukamy świadomie klucza do podświadomości, możemy użyć takich metod jak : Autohipnoza i hipnoza LD i Obee czytanie fotograficzne focusy i inne stany świadomości NLP (programowanie neurolingwistyczne) i inne, proszę o wasze propozycje. Gdy poznam waszą opinie na temat tego eksperymentu to napiszę co udało mi się rozkminić. A poza tym wszystkim to kto jest chętny by testować takie coś? Jaką książkę byś polecił odnośnie czytania fotograficznego?? |
|
|
|
Okai Ekspresowa Nauka Przez Podświadomość. 29.03.2013 - 00:08
Hashal Pomost do porozumienia z własną podświadomości... 29.03.2013 - 02:40
Pavveł CYTAT(Okai @ 29.03.2013 - 00:08) i i... 29.03.2013 - 03:02
serafis Masz w sobie wystarczającą ilość informacji. ... 29.03.2013 - 09:52
Okai "Czytanie fotograficzne" Paula Scheele, ... 29.03.2013 - 13:04
Foks CYTAT(Okai @ 29.03.2013 - 13:04) ... 29.03.2013 - 14:04
Messanger Okai, jesteś leniem i cwaniakiem.
Flow to płyni... 29.03.2013 - 19:34![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |