oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ekspresowa Nauka Przez Podświadomość., Mój mały życiowy cel.
Okai
post 29.03.2013 - 00:08
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Otóż pewien czas temu zainteresowałem się uczeniem się, zapamiętywaniem oraz czytaniem fotograficznym.
Po przeczytaniu kilku książek stwierdziłem, że nauka poprzez świadomość jest bardzo mało efektowna, a czas który spędzam w szkole jest marną inwestycją. Gdy poznałem czytanie fotograficzne zainteresowała mnie moc podświadomości, jej potęga i skrytość. Jej możliwości są niepojęte, ogrom nie poznany, a zakamarki nie przemierzone. Wystarczy tylko znaleźć klucz. Moim głównym celem jest zdobywanie informacji i ich przyswojenie w jak najkrótszym czasie. Chce połączyć ze sobą kilka metod by powstała jedna prowadząca do celu.

A więc szukamy świadomie klucza do podświadomości, możemy użyć takich metod jak :

Autohipnoza i hipnoza

LD i Obee

czytanie fotograficzne

focusy i inne stany świadomości

NLP (programowanie neurolingwistyczne)

i inne, proszę o wasze propozycje.

Gdy poznam waszą opinie na temat tego eksperymentu to napiszę co udało mi się rozkminić.
A poza tym wszystkim to kto jest chętny by testować takie coś?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 29.03.2013 - 12:38
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Okai @ 29.03.2013 - 00:08) *
Otóż pewien czas temu zainteresowałem się uczeniem się, zapamiętywaniem oraz czytaniem fotograficznym.
Po przeczytaniu kilku książek stwierdziłem, że nauka poprzez świadomość jest bardzo mało efektowna, a czas który spędzam w szkole jest marną inwestycją. Gdy poznałem czytanie fotograficzne zainteresowała mnie moc podświadomości, jej potęga i skrytość. Jej możliwości są niepojęte, ogrom nie poznany, a zakamarki nie przemierzone. Wystarczy tylko znaleźć klucz. Moim głównym celem jest zdobywanie informacji i ich przyswojenie w jak najkrótszym czasie. Chce połączyć ze sobą kilka metod by powstała jedna prowadząca do celu.

A więc szukamy świadomie klucza do podświadomości, możemy użyć takich metod jak :

Autohipnoza i hipnoza

LD i Obee

czytanie fotograficzne

focusy i inne stany świadomości

NLP (programowanie neurolingwistyczne)

i inne, proszę o wasze propozycje.

Gdy poznam waszą opinie na temat tego eksperymentu to napiszę co udało mi się rozkminić.
A poza tym wszystkim to kto jest chętny by testować takie coś?

Jaką książkę byś polecił odnośnie czytania fotograficznego??
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park