|
Aktualnie stosowane techniki:
1. technika "mam wyje..ne"; po kilku latach napinania się i niewielkich efektów postanowiłem za wszelką cene unikać spinek myślowych typu "jeeny ale chciałbym wyjść o japitole ale chce być jak Sugier". Brak przywiązania emocjonalnego do końcowego wyniku. Wyjdzie; no stress, zobaczymy co dalej. Niewyjdzie; zajmuję się czymkolwiek innym - w końcu kiedyś wyjdę już na stałe.
2. substancje; galantamina łyknięta wraz z choliną i odrobiną słodkiej zagrychy po 3 lub 4 godzinach snu działa cudnie - o ile uda się zasnąć. W zasadzie większość dotychczasowych OBE/LD nie miałoby miejsca gdyby nie cholina.
Aktualnie testuję też African Dream Root, zapas mam spory więc ewentualne efekty znajdą odbicie w notatniku.
3 Żubry wypite przed snem + 4+1 ta metoda mnie rozdziewiczyła jeśli chodzi o LD, alkohol ogólnie odradzam, szanowny tatuś zaraz otrzyma pobyt stały w astralu dzięki wspieraniu monopolu państwowego przez ostatnie dzięsieciolecia.
3. Emocje ogólnie jak coś się dzieje w życiu typu zmiana pracy, partner cię zostawia, skasowałeś auto teściowej zawsze odbija się to w snach. Przy takich okazjach szczególnie warto pytać o wskazówki
4. tu i teraz stan którego osiąganie ćwiczę ile wlezie. Postanowiłem sobie że za każdym razem kiedy pstryknę w palce, skupie się na tym aby odbierać po prostu sygnały ze zmysłów. bez napinki, bez sugestii bez odliczania, siadania w pozycji, wyciszania itp itd. po prostu pstryk i jestem. Wytrącam się z tego dosyć szybko z moim roztrzepaniem (archaiczna nazwa ADHD) pstryk jestem z powrotem. Łapią mnie depresyje myśli, że siedzę na benefitach po wypadku zamiast pracować i że pewnie przez to robote str... pstryk i jestem. pomaga na każdą zjebaną sytuacją pstryk
A-ha: Artur jak masz wyjebane na wstawanie po 4 godzinach snu, to skąd wiesz że Ci się będzie chciało latać w OOBE albo modelki bzykać w LD? zastanów się czy warto
jeszcze jedno nie prowadź notatnika, strata czasu. wiesz ile to jest pisania. Chłopie 2 lata dzien w dzień około 30 minut rano.
Jeszcze jedna technika mi się przypomniała: bezpośrednio przed snem 30 kropelek wody utlenionej do 1/2 szklanki wody, dosypać szczyptę soli, wypić i w kimono. działa jedynie przy żadkim stosowaniu. No i czekolada, jak zjesz taką gorzką całą, to efekt powinien być.
|