|
:) Spokojnie...sprawdzałem tylko jak bardzo stajesz się przemądrzały:) Lubię ludzi, którzy uważają, że ktoś NIC nie kuma. Ciekawe skąd w ich umysłach biorą się takie opinie? Czyżby zjedli już wszystkie rozumy. Zadaj pytanie jaki wpływ na Ciebie i ludzi wywołuje podważanie u kogoś wiedzy jaką ten ktoś posiada:) Zadaj pytanie czy to sprawiedliwe kogoś tak oceniać? Zadaj pytanie za kogo się uważasz bo rozumiem, że za bardzo kumatego...tylko uważaj, abyś w żabę się nie zamienił, która będzie kumkała jaki to ja jestem już senny mędrzec:)
Widzisz ja uważam, że w moim śnie jakim jest życie jedno z najważniejszych zadań to szanować i akceptować ludzi i starać się robić to bez wyjątków i nie oceniać tylko dlatego, że kimś zawładnął umysł i ten ktoś robi coś złego. Wpaść w sidła umysłu wcale nie jest trudno....wydostać trudniej. Nasze życie jest pełne pytań i odpowiedzi...ciekawi mnie czy też słuchasz odpowiedzi? Jeżeli tak, to czemu mnie oceniłeś i na jakiej podstawie? Czyżby tylko na podstawie postów jakie tu piszę? Oj uważaj bo oceniając kogoś na podstawie jakiś skrawków wiedzy możesz być bardzo, ale to bardzo niesprawiedliwy a w ten sposób krzywdzisz głównie siebie....nie zapominaj o tym.
|