CYTAT(Krisss @ 11.04.2013 - 11:59)

Tylko taka uwaga na marginesie – gdyba natura senna miala jakas wyzszosc nad ta ‘na jawie’ to jaki mialo sens ustawienia nas ‘na jawie’ 2/3 zycia?...hmm.
Nigdy tak nie uważałem ale zaprawdę powiadam: nie wiem jak jest :)
Lecz pytanie jest bardzo dobre i propnuje takie właśnie zadać!
CYTAT
Woytas, czy ty po prostu zadajesz pytanie i na tym koniec, czy tez jest to jakos bardziej zlozone ? (widze ze nie lubisz slowa ‘technika’ ale o to by chodzilo...). Nie znalazlem odpowiedzi na web site z linka (Jarka Bzomy), moze przeoczylem..
Dobra! Jarek nie pisał faktycznie na czym ma to polegać, bo nie chce nikomu narzucać "sposobu". Ja też nie ale napiszę jak ja to robię. Gdy już się faktycznie kładę, czyli odłoże książke, muzykę etc i przytul się do poduszki wypowiadam pytanie lub intencję: "moja Droga Duszo pragnę dowiedzieć się, mam prośbę, chciałbym odbyć podróż oraz wiele innych, które czuje, że chcę to cz tamto... Generalnie chodzi o intencje. Jeżeli intencja jest zadana jest z emocją tym lepsza odpowiedź i tym bardziej jakby się tam starają ;)
- ot tyle z tej całej "filozofi".
CYTAT
A tak à propos tego web situ – zrobilem sobie e-Wyrocznie ktora tam sie znajduje i okazuje sie ze wkrotce bede posiadaczem gigantycznej fortuny, powaznie !! ^^ jesli to ty ja zrobiles - pisze ze ‘Wojciech’- to z gory dziekuje -)) i obiecuje ze nie zapomne o naszych forumowiczach (jutro jest wlasnie mozliwosc wygrania 26 milionow euros, to tak odnosnie snienia....-))
Jak coś to czuję się na Twojej liście ;)