Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sny- Czy Wy Też Tak Macie?
klucznik
post 27.04.2013 - 05:54
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8401

Czy zdarza się wam coś takiego, że będąc we śnie np w sklepie lub na podwórku nagle przypomina wam się sen jaki dzisiaj mieliście w nocy.

Albo budzicie się rano leżąc dalej w łóżku myśląc, że już nie śnicie i zaczynacie przypominać sobie co wam dzisiaj się śniło, po przypomnieniu części snów budzicie się.

Albo coś takiego- Jestem na podwórku rozmawiam z Dziewczyną. Po chwili przyszedł jej ojciec.
Zaczęła rozmawiać z nim. Powiedziała mu, że mi pomagała w pracy i opisywała co robiła. To co opowiadała wydarzyło się naprawdę w świecie fizycznym, tylko trochę pozmieniała aby pochwalić się przed ojcem. Kiedy tak opowiadała ja w tej chwili cofnąłem się świadomością do tego wspomnienia widząc jak było naprawdę, powiedziałem do siebie to nie tak było- kłamie.

Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Mystique
post 27.04.2013 - 15:03
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2875

"klucznik Napisano Dzisiaj, 06:54
Czy zdarza się wam coś takiego, że będąc we śnie np w sklepie lub na podwórku nagle przypomina wam się sen jaki dzisiaj mieliście w nocy."

nie wiem czemu ale mi większość snów przypomina się jak siedzę na kiblu :P ale to chyba nie zbieg okolicznosci, cos w tym musi byc :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic