oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wspomagacz Świadomości
Karamoon
post 05.05.2013 - 23:56
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 08.05.2013 - 18:17
Post #2

Dupa Towarzystwa

Mój kot cyklicznie co kilka dni budzi mnie nad ranem rzygając. Kot przynajmniej mój rzyga w ten sposób, że ma ze 20 odruchów wymiotnych. Ten 21 raz to rzyg. Jednak, aby było ciekawiej nie kończy się na jednym rzygu. Ostatnio posprzątałem siedem rzygów. Ostatnio jednak oprócz rzygania przylepiła mu się do tyłka kupa i jak wylazł z balkonu, gdzie jest kuweta to rozmazał ową kupę po podłodze. Miałem ostrą cofkę i prawie tym razem ja się zrzygałem. Kurwa jak ja kocham życie za takie numery. Kot - wspomagacz świadomości, aby się nie wkurzać. To jest to. Czasem się zastanawiam czy go nie zjeść. Smacznego.

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 09.05.2013 - 15:35
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.05.2013 - 18:17) *
Mój kot cyklicznie co kilka dni budzi mnie nad ranem rzygając. Kot przynajmniej mój rzyga w ten sposób, że ma ze 20 odruchów wymiotnych. Ten 21 raz to rzyg. Jednak, aby było ciekawiej nie kończy się na jednym rzygu. Ostatnio posprzątałem siedem rzygów. Ostatnio jednak oprócz rzygania przylepiła mu się do tyłka kupa i jak wylazł z balkonu, gdzie jest kuweta to rozmazał ową kupę po podłodze. Miałem ostrą cofkę i prawie tym razem ja się zrzygałem. Kurwa jak ja kocham życie za takie numery. Kot - wspomagacz świadomości, aby się nie wkurzać. To jest to. Czasem się zastanawiam czy go nie zjeść. Smacznego.

Daj mu waleriany, albo jakieś okruchy z grindera podrzać z mlekiem i kocur będzie miał makumbeu. Nie wiem czy pomoże, ale na pewno będzie mu przyjemniej.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park