oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziwny Problem
Drag0n
post 11.08.2007 - 19:41
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Hmm. więc tak, jakis tydzien temu zacząłem przygode z OOBE, zazałem medytować, juz za pierwszym razem udalo mi sie wejsc w stan ze ciało spi a umysł nie ale nie miałem wibracji, na 2 dzien było podbnie, za 3 razem były wibracje, na początku słabe, potem silniejsze a potem takie ze myslałem ze mną rzuca po łóżku, rece same mi sie podnosiły do góry, czułem jak cos mnie wyciąga, prosiłem przewdonika o to, zeby mi pomógł, serce mi biło 3 razy szybciej niz zwykle, cos niesamowitego i myslałem ze za 4 razem wyjde. na nastepny dzien spróbowałem i ... nic... miałem tylko te słabsze wibracje, na nastepny dzien to samo i tak az do dzis... wiecie co mam zrobic zeby znów miec te wibvracje, zeby rece same mi zaczeły isc do óry ?? Teraz mam zawsze wibarcje ale te słabsze, nie wiem jak zrobic by były silniejsze, czuje ze juz nigdy nie wyjde :/ nie wiem czy problem tkwi w tym ze wtedy jak mi rece sie same podnosily to teraz nie moge sie doczekac jeszcze raz tego zjawiska i chce je jak najszybciej ?? czy to moze przez to ?? a jesli tak to co mam zrobic zeby nie byc taki niecierpliwy ? a jesli to nie przez to to co mam zrobic zeby te wibarcje wilniejsze prezyszły??
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park