oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jasnowidz Jackowski O życiu Po śmierci
PurpleCat
post 13.05.2013 - 11:42
Post #1

Administrator
Grupa: Root Admin

Notatnik

Rozmowa telefoniczna z jasnowiedzem na temat duchów i nawiedzonego domu.
Wideo dziwne ale audio świetne
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pigsonwings
post 13.05.2013 - 13:17
Post #2

haereticus
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jackowski to bardzo mądry gość jest świadom tego że dostaje roty od tych "nie żyjących fizycznie" z informacjami, jest też świadom że inkarnował na ziemi i najprawodopodobniej któreś z jego wcieleń jest z innej planety jak kiedyś wspominał "gdy był mały zawsze lubił patrzeć na gwiazdy w nocy i czuł tęsknote za domem robiąc to" może dlatego dostał te umiejetności tak spontanicznie nie ubiegając o nie.

A wracając to tych hochlików, energi które zostają po nas z powodów różnych, a to przywiązań do ziemskiego zycia, a to braku świadomosci smierci fizycznego ciała etc. można tego wymieniac bez liku. U mnie na działce mam to samo, za moim miastem, tylko nieraz sie manifestuje fizycznie tj. "światło, jakieś ściagania kołdry w nocy, kiedyś stukanie drzwiami", na zdjęciach ogromne plamy miałem jak już kiedyś wspominałem i wklejałem. Nigdy psychicznie, i tu mnie dziwi gdzie jest ta bariera niekóre byty, manifestuja sie psychicznie (sny etc) a jesli coś manifestuje sie fizycznie musi w jakims stopniu oddziaływać na energie otoczenia, gdyż jako nie fizyczny byt "energia"(potrafi wpływac na rzeczy fizyczne) jest to zdumiewające, musi wywalac z siebie ogromne ładunki i emanować energią, że jako coś nie fizycznego potrafi oddziaływaći na otoczenia. Zawsze było mi szkoda takich nie świadomych bytów ale nie jestem w stanie im pomóc jak narazie. A wracając do obrony, jak we wczorajszej audycji Zbyszka było mówione, myśl jest główna energią, takie energie miłości, niewidzialne wyimaginowane bariery, obezwładniają takich rezydentów.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park