oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Śmierc Podczas Oobe
Drag0n
post 10.08.2007 - 18:49
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

OOBE Jest ciekawym zjawiskiem, od tygodnia póbuje go osiągnąc ale mam jedno trochę głupie pytanie jeżeli ktoś bedzie w astralu, a jego cialo fizyczne w tym momencie umrze to zostanie on tam na zawsze, czy powroci i umrze? Czy bedziemy czuc ból ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Michu
post 10.08.2007 - 19:02
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

POSZUKAJ a nie :/ było miiiiiiiiiiilllllllllliiiiioooooonnnnnnn razy pozatym pisza o tym w kazdej ksiazce o oobe. Jestes tam N I E S M I E R T E L N Y. Przepraszam zdenerwowałem sie.

+Quote Post
Drag0n
post 11.08.2007 - 14:06
Post #3

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(Michu @ 10.08.2007 - 19:02) *
POSZUKAJ a nie :/ było miiiiiiiiiiilllllllllliiiiioooooonnnnnnn razy pozatym pisza o tym w kazdej ksiazce o oobe. Jestes tam N I E S M I E R T E L N Y.

widac ze nie umiesz czytac ze zro0zumieniem, choldzi mi o to czy gdy bede po 2 srtonie i ktos mnie w tym czasie zabije, moje ciało to co sie stanie ze mna ? zostane tam czy wróce do ciała by znmów sie oderwac....

gdyby mnie jakis morderca zabil...

+Quote Post
ma3x
post 12.08.2007 - 00:08
Post #4

Gość Rodziny
*

w razie niebezpieczeństwa ściągnie cię do ciała.Ale jeśli cię ktoś zabije podczas OBE to nie będziesz miał problemów z wychodzeniem bo zostaniesz tam na stałe :) JA bym chciał ;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park