|
Zazwyczaj jak wypije tak jak kazdego dnia kiedy nei ide do pracy i załatwie wszystkie swoje sprawy mam świadome sny, chociaż alkohol ogranicza dostrajanie i inne takie...Mam sen nie wiem czy wy też tak macie ale śnią mi sie różne postacie czy to kon czy afroamerykańczyk itd... Postac ciemnoskórego kolesia przyśniła mi sie bo tej samej nocy popijałem wódkę u Turka i powiedziałem wchodząc do jego restauracji że jestem terrorystą, i gadałem mu że jest talibem. On po dłuższej konwersacji postawił flaszke nie wiem czy to było spowodowane uszczypliwymi gadkami pod wpływem alko czy tak poprostu czasami mam te sny. Do czego zmierzam odzyskałem świadomosci jednego dnia miałem sen o koniach, jak chciałem wyruszyć na przejarzdzke złapał mnie za kość ogonową i pchał do przodu jakby podbił mnie do góry, podobnie było z tym murzynkiem który mi sie przyśnił. To musi miec jakiś związek być morze śmiesznei to brzmi ale tak z ciekawosci pytam czy ktos z was tak miał. ( ps . sory za błedy ale machłem już 7 piwek;-)
|