|
reiki to efekt placebo
czy tu naprawdę trzeba miszcza, żeby u kogoś ten stan wywołać, przede wszystkim pomysłowość
jeżeli ja będę pisał tak pewnie ze umiem uleczyć, to za ch**a każdy mi uwierzy, jeszcze opowiem tyle historyjek ile ja to demonów wyleczyłem, a ile ja to energii złych przepędziłem itd.
nap****lasz ile wlezie, mącisz tak w mózgu az zaczniesz zgarniać kasę jak i na uczniach tak i na chorych, którzy i tak wyzdrowieją, bo uwierzą ze jesteś miszczem, tylko musisz pie***lić o jakichś czakrach i wymyśleć jeszcze jakieś sploty kosmiczne itd. wymyślasz jakieś rytuały, dzięki którym możesz wprowadzić kogoś w stan miszczostwa miszcz uwierzy tez ze jest miszczem, skoro przejdzie tyle rytuałów od samego największego miszcza
a jak nawymyślasz jeszcze coś i opiszesz w książeczkach to już będzie siła wyższa, bo dodatkowo i uczniowie kupią książeczkę, chorzy kupią jakieś antenki odpędzające potwory straszydła itd.: )
naczytałeś się czegoś i uwierzyłeś ze to działa, ktoś wywołał u ciebie efekt placebo
to moja myśl, jak chcesz trzymaj się dalej swojej myśli, nikt ci nie broni, chcesz mnie przekonywać ze to działa, mimo ze nie jesteś 100% pewny to przekonuj, chcesz przejść od razu w stan miszczostwa, stań się od razu miszczem po przeczytaniu tego co napisałem i od razu nauczaj uleczyłem kogoś? To jestem miszczem, uczcie się od miszcza chyba dobrego? Bo uczę najszybciej i to za darmo
|