oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Bariery Dla Oobe
Mef
post 24.05.2013 - 08:52
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam, jestem początkującym użytkownikiem forum jednak oobe interesuje się już od kilku miesięcy.
Niestety nie udało mi się jeszcze opuscić ciała, od miesiąca tkwie w jednym punkcie i nie mogę przejść do następnego kroku.
Przed snem jak każdej nocy za pomocą medytacji wchodzę w głęboki stan alfa, zbieram subtelna energie i nastrajam podświadomość do opuszczenia ciała. W środku nocy przebudzam się mając drgawki, rzuca calym moim ciałem po łózku i na tym się kończy (chociaż dzisiejszej nocy poczułem nowy objaw, wielki dyskonfort jakby ktoś zdzieral ze mnie skórę). W takim stanie potrafię tkwić nawet 20min, w końcu mam dość, przebudzam się, jestem cały spocony, mam zaschnięte gardło i pierwsze co robie to wstaje i pale fajka.

moje pytanie brzmi: czy nałogi sa bariera do opuszczenia ciała? chodzi mi glównie o nałóg nikotynowy

pozdrawiam wszystkich oobe-maniaków.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
masa
post 24.05.2013 - 20:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Do Romana moderatora naszego kochanego, drugi jest jeszcze bardziej kochany ale nasz olał i poszedł w świat, zapracowany.

Dlaczego sądzisz że twoja ocena sutułacji jest lepsza niż moja? Nie trzeba cytować, ludzie dobrze czują kogo się pyta..Jak ale to jak można się czuć od kogoś lepszym mając te same ciała. No jakoś można, fajna zagadka, umnie kacik podniesinych ust lekko nie zauważalnie bez zmiany patrzenia jest stuczny.

Ps. Negai naprawde super Ci idzie, dziwne to ale jestem z Ciebie dumny, mam wiele uprzedzeń do innych, czepiam się Romana, chłopcy tacy są.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park