CYTAT(Korba-dawid @ 23.05.2013 - 23:57)

Dokladnie do czech podroz nie byla by droga. A podroz autostopem to niezla przygoda. Tez bym nie zamawial z stron internetowych. Nie chodzi o ryzyko al o to co oni naprawde wysla. Jakies nie wiadomo co nawet nie przyniesie efektow. Zielu podawal gdzies link chyba w temacie gdzie user pytal o to kto go wyciagnie. Zielu podal tam link do grupy polakow ktora organizuje takie ceremonie w czechach w otoczeniu natury. Najdluzsza wycieczka do 4 dni koszt 900. Przelec tam ten temat gdzies tam znajduje sie link w poscie zielarza.
Edit.
http://www.ayahuasca.org.pl masz link :)
Mój kolega niedawno był w Czechach na takiej ceremonii. Był od piątku wieczór do niedzieli, czyli miał
"dwa wypicia" ayi, ale w sumie cztery, bo w jeden wieczór pije sie podwójną porcję w jakichś tam odstępach , w piątek wieczór i w sobotę wieczór, a w niedzielę po śniadaniu wyjazd do domu. Zapłacił 600 zł.
Nie wiem czy to jest to samo miejsce co zalinkował Zielarz ?
Kolega był gdzieś w okolicach Cieszyna. Po przekroczeniu granicy to już niedaleko, nie wiem dokładnie, ale chyba taxi tam dojechał.
Opowiadał o wizji jakichś glist astralnych, a fuj !
Nie jestem pewna, czy chciałabym czegoś podobnego doświadczyć, nawet za darmo.
Ale w sumie ten mój kolo wrócił bardzo zadowolony, powiedział że po seansie w piątek był w "piekle" a po sobotnim był już w "niebie" :)