oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Open Your Eyes, Portal społecznościowy
Slave Space
post 02.06.2013 - 19:03
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Domyślam się że reklamowanie nie specjalnie jest tutaj akceptowane - jednakże portal jaki chciałbym wam przedstawić ma trochę z oobe. Otóż stworzyłem serwis społecznościowy dla ludzi świadomych. Precyzyjniej rzecz ujmując dla ludzi pasjonujących się OOBE,LD,NWO,GMO, DUCHAMI etc.

Portal ten powstał 1 czerwca, tego roku. (Zgadza się, wczoraj) Miło by mi było gdybyście się tam zarejestrowali. WEJDŹ NA OPEN YOUR EYES.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 02.06.2013 - 19:56
Post #2

Dupa Towarzystwa

Spokojnie, przymykam...liczę się jednak z tym, że nadejdzie chwila kiedy i mnie przymkną na zawsze:) Zapłacę jednak kolejne 5zł czy tam ile i już:) Może IP kompa mi nie przymkną na zawsze jak na portalu "archeowieści":)

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 03.06.2013 - 13:30
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 02.06.2013 - 19:56) *
Spokojnie, przymykam...liczę się jednak z tym, że nadejdzie chwila kiedy i mnie przymkną na zawsze:) Zapłacę jednak kolejne 5zł czy tam ile i już:) Może IP kompa mi nie przymkną na zawsze jak na portalu "archeowieści":)

nic nie jest nam dane na zawsze, nawet ban na ajpi, wszak można sobie poradzić za pomocą proxy ewentualnie zmiana MACa. Nie znam się, tak tylko gadam. Za co tak Cię banują i kto Im płaci za to?

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park