|
Cześć Wam :) Ostatnio zauważyłam u siebie pewną dziwną rzecz. Niektórzy mogą rzec ,,Deja Vu" ale to raczej nie to. Czasem mam tak, że wiadomo, jak każdy się zamyśle, choć wpadam w ten stan dość nieświadomie. I naglę, coś widzę, jakieś wydarzenie, najczęściej związane z moim życiem codziennym. Nie wymyślam tego, te wizje przychodzą same, na ogół po takim czymś sama nie wiem, czuje że to nie wyszło z mojej wyobraźni.
Np. niedawno miałam coś takiego, że właśnie w takiej ,,wizji" widziałam jak idę przez odcinek drogi na moim osiedlu i widzę takiego gościa. Nie wiem, nie minęły 2 dni a idąc tym odcinkiem spotkałam człowieka, identycznego jak tego z wizji, i wszystko, pogoda, czas się zgadzały! (A człowieka tego nie znam).
Albo inaczej, ostatnio chyba 2 dni temu, miałam coś takiego, taką wizje, gdzie wycinałam pewien obrazek w moim pokoju, była przy mnie koleżanka która nigdy u mnie przedtem nie była, i mówiła coś po angielsku. Dzisiaj okazało się że z tą koleżanką musiałyśmy zrobić pracę na angielski, musiałyśmy powycinać takie rysunki, wycinam to, w tle słyszę moją koleżankę która mówi zupełnie to samo co w tej wizji! Obrazek który wycinałam również był identyczny, a widziałam go pierwszy raz w życiu!
Kolejna sytuacja, niedawno bo chyba z 3 dni temu, miałam taką wizje, że moja nauczycielka od jednego przedmiotu na mnie krzyczy, bo źle wykonałam jedną pracę. Dzisiaj to się stało, użyła do tego tych samych słów co w wizji.
Najlepsze jest to, że ja nigdy tak nie miałam. Te wizje są w moich myślach, ale tak jakby nie wychodzą ode mnie. Gdybym miała teraz przewidzieć co się stanie jutro, to bym nie umiała. Te przykłady są jednymi z wielu. Wszystko zaczęło się, od kiedy zaczęłam medytować i polepszać moje wyjścia OOBE. Macie też czasem coś takiego? Tak jak napisałam, to raczej nie jest efekt Deja Vu, nie wydaje mi się, bo też coś takiego miewam, ale to jest bardziej coś ,,wydaje mi się że to już było" albo ,,chyba to mi się śniło" a ja po prostu w tych wizjach widzę dokładnie wszystko ze szczegółami, i wiem że to było w wizji a nie że kiedyś się wydarzyło.
|