oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Mega światłość, Dotyk Przyjaciela, Nie czujmy się samotni...
Foks
post 07.06.2013 - 21:58
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zapierdzielałem jak głupi w pracy aż pot po j...ch mi ciekł. temperatura 30 stopni fest (bardzo) fizyczna praca...Po nocy w pracy nie pomyślałem ani o jakim kolwiek wychodzeniu z ciała ale pospałem 6 h... następnie zająłem sie swoimi sprawami. Godzina 19:30 zmuliło mnie spanie...Kładę się relaksuje od stóp w kierunku głowy. odliczam od 1-10 i od 10-1 skupiając sie na jednym punkcie, już zasypiałem jak postanowiłem się przebudzać, punkt ma bardzo ważną rolę w innych stanach świadomosci lub wyobrażony przedmiot ja preferuję punkt. Przebudzam się dalej kontroluję się na punkcie bez liczenia, dostaje wibracji proszę opiekuna o pomoc i teraz nie wiem czy to ciało astralne sie przesunęło na brzuch czy ja w rzeczywistości naszej tu i teraz. Proszę opiekuna by złapał mnei za ręke poczułem to tak jak by mnie łapał ktoś ,,tu i teraz'' następnie prosiłem o pocałunek, też go poczułem leże tak dalej lekka gęsia skórka faluje wiec mówie dobra wychodzimy dostałem jakby poduszką w twarz i wylądowałem na panelach następnie patrzę w kierunku okien w moim pokoju i wybuchło jasne światło, nie potrafiłem zapanować nad ekscytacją wiec się przebudziłem. Pytam czy ktoś miał podobnie widząc to światło!! i czy eksperymentował z dotykiem podczas wyjscia swych niefizycznych a jednak tak bardzo nam bliskich opiekunów.

Czy podczas przemeczenia organizmu kiedy wszystkie mieśnie was bolą potraficie utrzymać świadomość ??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Vesanya
post 07.06.2013 - 22:18
Post #2

Dusza Towarzystwa

Z dotykiem to mam dużo, normalnie, na jawie. Np codziennie rano budzi mnie dotyk w czoło i we włosy - takie głaskanie. Wieczorem z kolei dostaję takiego elektrycznego "prztyczka" w nos , w oczy, i też jest głąskanie i łaskotanie w czoło. Swego czasu jak byłam związana z pewnym "plemieniem" duszków, to codziennie tłukły mnie w kończyny, dawały kuksańce w brzuch itd, dla nich to są naprawdę fajna zabawy i żarty jak widzą gdy człowiek się zwija i nie wie o co chodzi ;) Nie mówiąc o łaskotaniu w stopy gdy chce się wieczorem zasnąć w swoim łóżku ;)
Po za tym jak czuję duchy/istoty koło siebie, to zawsze czuję też wyładowania elektryczne na skórze. Kiedyś jedno dziecko - duch dotknęło mojego palca u ręki to aż podskoczyłam takie to było mocne, pod kątem "porażenia".
Właśnie dlatego, ze takie rzeczy działy i dzieją się u mnie na jawie, to odrzuciłam teorię, ze to tylko i wyłącznie wymysł umysłu. One (duchy, byty, istoty) istnieją naprawdę oprócz tego, że jednoczesnie są częścią nas.

+Quote Post
Deimond
post 07.06.2013 - 22:36
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Vesanya @ 07.06.2013 - 23:18) *
Z dotykiem to mam dużo, normalnie, na jawie. Np codziennie rano budzi mnie dotyk w czoło i we włosy - takie głaskanie. Wieczorem z kolei dostaję takiego elektrycznego "prztyczka" w nos , w oczy, i też jest głąskanie i łaskotanie w czoło. Swego czasu jak byłam związana z pewnym "plemieniem" duszków, to codziennie tłukły mnie w kończyny, dawały kuksańce w brzuch itd, dla nich to są naprawdę fajna zabawy i żarty jak widzą gdy człowiek się zwija i nie wie o co chodzi ;) Nie mówiąc o łaskotaniu w stopy gdy chce się wieczorem zasnąć w swoim łóżku ;)
Po za tym jak czuję duchy/istoty koło siebie, to zawsze czuję też wyładowania elektryczne na skórze. Kiedyś jedno dziecko - duch dotknęło mojego palca u ręki to aż podskoczyłam takie to było mocne, pod kątem "porażenia".
Właśnie dlatego, ze takie rzeczy działy i dzieją się u mnie na jawie, to odrzuciłam teorię, ze to tylko i wyłącznie wymysł umysłu. One (duchy, byty, istoty) istnieją naprawdę oprócz tego, że jednoczesnie są częścią nas.

A nie dzieją się one w czasie przysennym ? Nie jest to na granicy?

Co widzisz na tym filmiku? Czy widzisz tam dwie wypukłe twarze?
http://www.wykop.pl/link/166880/zludzenie-...wypuklej-maski/

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park