Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Połączenie Myślowe
Negai1
post 09.06.2013 - 09:12
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9274

Hej :)
Macie czasem coś takiego, że z jakąś osobą macie tzw. połączenie myślowe?
Wiem że pewnie wielu z Was tak mam, pytam jednak o wasze doświadczenia w tej kwestii.
Już tlumaczę o co chodzi na swoim przykładzie :D

Mam przyjaciółkę, po prostu świetną, najlepszą, taką idealną dla mnie (dopełniamy się pod wieloma względami :D).
Bardzo często tak mamy, czy to w szkole czy w innych miejscach, że myślimy o czymś, a potem jedna z nas o tym mówi, często zupełnie to samo co chciała powiedzieć druga.
Nie mam tak ze wszystkimi ludźmi, choć czasem zdarza mi się tez z innymi, ale z nią najbardziej.

Nie wiem od czego to zależy, ale to jest fajne :D
Albo np. wystarczy tylko jeden wzrok, a druga już wie o co chodzi :P
Nie wiem może wynika to z tego, że dobrze się znamy, ale np. my tak mamy niemalże od początku znajomości. Poza tym to jest wręcz za silne. Jesteśmy zupełnie innymi osobami i często mamy odmienne zdanie, ale myśli mamy bardzo podobne.

Albo np. jest cisza, naglę myślę o jakimś filmie który razem oglądałyśmy, a po chwili ona mi o tym mówi xD.
Nie wiem może jedna z nas ma jakieś zdolności telepatyczne i słyszy myśli drugiej, a może to z innego powodu.

Jak u Was jest z tym połączenie myślowym z inną osobą??
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 09.06.2013 - 15:32
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9073

Jak mam smaka na piwo to mój kolega też ma smaka na piwo i to jest połączenie myślowe, albo jak mam ochotę na pokochanie się to moja narzeczona też ma ochote na pokochanie sie ;-) to jest połączenie myślowe...albo po pracy myśle sobie o tym jak bym zjadł karkówke, a jeden z moich kolegów mówi ale zjadł bym karkóweczke ;D ja to jestem telepata ;D
Profile CardPM
+Quote Post
I L'OBE YOU
post 09.06.2013 - 17:20
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8408

CYTAT(Foks @ 09.06.2013 - 15:32) *
Jak mam smaka na piwo to mój kolega też ma smaka na piwo i to jest połączenie myślowe, albo jak mam ochotę na pokochanie się to moja narzeczona też ma ochote na pokochanie sie ;-) to jest połączenie myślowe...albo po pracy myśle sobie o tym jak bym zjadł karkówke, a jeden z moich kolegów mówi ale zjadł bym karkóweczke ;D ja to jestem telepata ;D

Ty myślisz o Piwie, Piwo myśli o Tobie :-) żeby jeszcze chodzić umiało ech!

Taki myk jest chyba dosyć częsty u osób spędzających ze sobą sporo czasu i posiadających jakąś formę połączenia emocjonalnego. Mam tak z kilkoma osobami
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic