|
Hej :) Macie czasem coś takiego, że z jakąś osobą macie tzw. połączenie myślowe? Wiem że pewnie wielu z Was tak mam, pytam jednak o wasze doświadczenia w tej kwestii. Już tlumaczę o co chodzi na swoim przykładzie :D
Mam przyjaciółkę, po prostu świetną, najlepszą, taką idealną dla mnie (dopełniamy się pod wieloma względami :D). Bardzo często tak mamy, czy to w szkole czy w innych miejscach, że myślimy o czymś, a potem jedna z nas o tym mówi, często zupełnie to samo co chciała powiedzieć druga. Nie mam tak ze wszystkimi ludźmi, choć czasem zdarza mi się tez z innymi, ale z nią najbardziej.
Nie wiem od czego to zależy, ale to jest fajne :D Albo np. wystarczy tylko jeden wzrok, a druga już wie o co chodzi :P Nie wiem może wynika to z tego, że dobrze się znamy, ale np. my tak mamy niemalże od początku znajomości. Poza tym to jest wręcz za silne. Jesteśmy zupełnie innymi osobami i często mamy odmienne zdanie, ale myśli mamy bardzo podobne.
Albo np. jest cisza, naglę myślę o jakimś filmie który razem oglądałyśmy, a po chwili ona mi o tym mówi xD. Nie wiem może jedna z nas ma jakieś zdolności telepatyczne i słyszy myśli drugiej, a może to z innego powodu.
Jak u Was jest z tym połączenie myślowym z inną osobą??
|