oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> OoBe w praktyce
Angra Manyu
post 18.11.2006 - 16:51
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam od jakiegoś czasu zgłębiam tajemnice OoBE ale jeszcze nigdy mi nie wyszło, ale nie zrażam się. Chciałbym dzięki wam dowiedzieć się paru rzeczy jak najłatwiej się zrelaksować i co najbardziej mnie nurtuje czy w stanie projekcji można wpływać na otoczenie zewnętrzne(np. poruszyć szklankę itd. itp.) bo słyszałem że można romawiać z osobą świadomą i ona słyszy nas jako własne myśli proszę o odpowiedz!!!:)
PS: Chętnie pogadam także na gg mój numer to: 9690128
I czy ktoś z Częstochowy interesuje się OoBE?? jeżeli tak to prosze o kontakt

Ten post edytował Angra Manyu 18.11.2006 - 17:00
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bachu
post 18.11.2006 - 20:18
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Przeczytaj książki które są dostępne za darmo, możesz sciągnąć nawet z tej strony, wszystko masz na stronie głownej zapodane. Wystarczy popatrzeć a nie odrazu lecieć na forum ;)
Metod na relaksowanie ciała i umysłu jest od groma, jednak zapewniam, że lepiej działa sposób ktory sama wymyślisz. Nie mówie, że odrazu, ale długa praktyka metodą prób i błędów robi swoje.

Na początek polecam słuchanie muzyki relaksacyjnej (specjalne nagrania np. natury, spiewu ptaków etc), wyciszanie umysłu, wygodna pozycja i wmawianie sobie, że jest mi bardzo wygodnie i przyjemnie. Napisz do mnie na gg: 8709796 jak będę dostepny to pisz postaram się pomóć i wprowadzić w temat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park