oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 3x w ten sposób udało się osiągnąc stan wibracji, Spróbuj sam
bachu
post 31.10.2006 - 07:08
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Opiszę Wam w jaki sposób udało mi się 3x (niechcący) osiągnąć stan wibracji

Pierwszy raz udało mi się w ten sposób (opis dalej) osiągnąć ten stan nieświadomie. Po prostu spałem, ale wiedziałem, że spię i wiedzialem co sie dookoła dzieje.

Drugi raz również przypadkiem,gdy miałem gorączkę. Wyspałem się cholernie, ale bolała mnie głowa i źle się czułem więc dalej leżałem i jak za pierwszym razem również wiedziałem, że snie (nie kontrolowałem snu tylko wiedziałem, że to sen i to wszystko). Po chwili wibracje.

Trzeci raz był dziś nadranem. Położyłem się spać o godz. 17:40 a o godz. 4 obudziłem się wyspany (aż mnie głowa bolała z wyspania). Przez ten ból położyłem się dalej...

Oczywiscie wiele razy udało mi się niechcący dojść do tego momentu (stąd znam to zjawisko), ale opisałem tylko ten sposób ktory najbardziej szczegułowo pamiętam.

Teraz opiszę metodę. Kładziesz się normalnie spać. Gdy się przebudzisz w nocy kladziesz się w swoim wyrku odwrotną pozycją tzn. głowa tam gdzie nogi a nogi tam gdzie poduszka.
Kładąc się w ten sposób nie przykrywajcie się ani nie bierzcie poduszki. Po prostu odrazu po przebudzeniu odwródź się tak jak to opisałem i śpij dalej. Pozycja czy na plechach czy na boku to jak chcecie. Ja 3 razy lezalem na boku. Po chwili snienia usłyszysz pisk i poczujesz wibracje i sam sie obudzisz.

Warunki ktore muszą być spełnione:

1.W pokoju musisz mieć ciepło, tak by po odkryciu nie było Ci ziomo
2.Nic nie rób po przebudzeniu tylko zrób to co napisałem (wiele metod mówi, żeby sie wybudzić ja jednak tego nie robiłem).

Pytania:

1.Czy w momencie gdy osiągacie stan wibracji (niechcący) to panikujecie ?

Ja panikuję, gdy wczesniej się do tego nie przygotuję. Dziś mnie taka panika ogarneła, że nie wiedziałem co robić, nie wiedziałem co się dzieje. Tak sie motałem żeby odzyskać czucie, że wyturlałem się z samego siebie i spadłem z łużka (niefizycznie). Jednak myślałem, że na serio sie z tego luzka zrypałem. Dopiero gdy wszystko się skończyło zrozumiałem co się dzieje.

2.Jak często udaje wam się osiągnąć stan wibracji niechcący ?

Ja osiągam ten stan, gdy się przebudzę lub jak wypije za dużo herbat przed snem i chce mi sie sikać w nocy. Po powrocie do pokoju wiadome. Ostatnio coraz częściej się to dzieje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park